Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Μαζική έξοδος λόγω... καλοκαιρίας.........


Μέσα σε κλίμα κατάνυξης οι ορθόδοξοι χριστιανοί παρακολούθησαν την Μ.Παρασκευή την Αποκαθήλωση του Ιησού και την Περιφορά του Επιταφίου, ενώ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η μεγάλη έξοδος των Αθηναίων που εγκαταλείπουν τον κλεινόν άστυ με σύμμαχο τον «καλοκαιρινό» καιρό, για να γιορτάσουν την Ανάσταση του Ιησού στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.



Ενδεικτικό της φετινής τάσης, είναι ότι η κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά σε σχέση με πέρυσι είναι αυξημένη κατά 25%, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και ΑιγαίουΚωστή Μουσουρούλη.
Τα πλοία έχουν πληρότητα 100% για Κυκλάδες, Σάμο και Ικαρία και 90% για άλλους προορισμούς, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που επέλεξαν να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο.

Διαβάστε: 
Οδηγίες για πασχαλινά εδέσματα και παιχνίδια

Ηλιοφάνεια και ζέστη

«Καλοκαιρινό» θα είναι το φετινό Πάσχα με ηλιοφάνεια, υψηλές θερμοκρασίες και καλοτάξιδες θάλασσες σε Αιγαίο και  Ιόνιο, αφού οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα ο υδράργυρος θα φτάσει ως τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ιδιαίτερα για την Κυριακή του Πάσχα, ο ουρανός θα συννεφιάσει τις απογευματινές ώρες μόνο σε ορεινές περιοχές στη βορειοδυτική Ελλάδα, στην οροσειρά της Πίνδου και τη δυτική Μακεδονία, όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών.

nooz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com