Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ! MARFIN ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΥΓΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ»;




Συγκλονιστικές καταθέσεις για την τραγωδία της Marfin. Τι είπε ο σύζυγος της Α. Παπαθανασοπούλου. Απίστευτες καταγγελίες για τη στάση της τράπεζας, που δεν αποζημίωσε τους υπαλλήλους...

ΑΥΞΗΣΗ ΣΟΚ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ AIDS ΚΑΤΑ 200% ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ… ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ‼!




Μελέτη ερευνητών από τα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Στάνφορντ υποστηρίζει πως η λιτότητα έχει καταστροφικές συνέπειες στην υγεία των πολιτών της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, οδηγώντας σε αυτοκτονίες, κατάθλιψη και σε λοιμώδεις ασθένειες, καθώς μειώνεται η πρόσβαση σε φάρμακα και στην ιατρική φροντίδα.

"ΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ;" ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ(ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)




Tα Wikileaks έκαναν και πάλι το θαύμα τους και φρόντισαν να μας κάνουν σοφότερους... Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν στον γνωστό ιστότοπο, η αμερικάνικη πρεσβεία βαθμολογεί με... άριστα 10 τον γνωστό δημοσιογράφο, Αλέξη Παπαχελά.
Τα εύσημα ο κύριος Παπαχελάς τα απέσπασε από τους αμερικανούς για την εκπομπή "Νέοι φάκελοι" (που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ) και αποδίδονται επειδή παρουσιάζει με θετικό τρόπο τις... αμερικάνικες θέσεις.

Πρωτοβουλία των Σούρλα και Μπουλούκου για το κατεστραμμένο Μνημείο στο «Ύψωμα 731»




Επιστολή στον Αλβανό πρωθυπουργό Σ.ΜπερίσαΣημαντική πρωτοβουλία ηθικής τάξεως ανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γεώργιος Σούρλας, με την ιδιότητα του Επιτίμου Προέδρου της «Ενώσεως Παιδιών Πεσόντων κατά το Έπος του 1940-41», συνεπικουρούμενος από τον πρόεδρο της Ενώσεως πρώην στρατιωτικό και βουλευτή Άρη Μπουλούκο, προς τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα ζητώντας την άμεση παρέμβασή του για την αποκατάσταση του Μνημείου πεσόντων Ελλήνων στρατιωτικών στο Ύψωμα 731, που καταστράφηκε προ ημερών από βανδάλους, ακόμα και με χρήματα της Ενώσεως.

Δεν έπιασαν τους στόχους τους 3 στις 4 εφορίες.




Το 74,3% των εφοριών της χώρας δεν έπιασε τους στόχους. Αν και τα έσοδα του Δημοσίου φαίνονται αυξημένα αυτό οφείλεται κυρίως στις επιδόσεις των μεγάλων εφοριών, οι μικρότερες έμειναν... μετεξεταστέες.

Έρευνα ΕΒΕΑ: Το 73% των πολιτών δεν πιστεύουν ότι θα υπάρξει ανάκαμψη στη χώρα.




Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, σχεδόν 3 στους 4 (73%), υποστηρίζει ότι η απόφαση να ακολουθήσουμε τις υποδεικνυόμενες λύσεις των μνημονίων πριν από τρία χρόνια ήταν λανθασμένη, ενώ πιστεύει ότι ο δρόμος αυτός δεν θα οδηγήσει στην ανάκαμψη.

Όλοι ευχαριστημένοι με την Νέα Δομή ΕΔ...


Θύμα της... ψηφοθηρίας και των πελατειακών σχέσεων φαίνεται ότι πέφτει η Νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων. Και για του λόγου το αληθές: Καταργείται η 70ή ΣΔΥ που έχει έδρα την Αθήνα, αλλά στην έδρα της παραμένει... η Σχολή Πυροβολικού.

Η Μεραρχία Υποστήριξης ΜΕΡΥΠ μεταφέρεται από τη Λαμία στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην έδρα της παραμένει το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου καθώς και μονάδες Διοικητικής Μέριμνας, προς «δόξαν» του Χρ. Σταϊκούρα. Η 97η ΣΔΥ καταργείται, αλλά στην έδρα της, τη Χαλκίδα, παραμένει η Σχολή Πεζικού, προς... ανακούφιση του Σ. Κεδίκογλου. Η 2η Ταξιαρχία Υποστήριξης καταργείται, αλλά στην έδρα της, την Κοζάνη, μεταφέρεται η 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία για να μην παραπονούνται, προφανώς, ο «γαλάζιος» Μ. Παπαδόπουλος και ο «πράσινος» Π. Κουκουλόπουλος...

(ΕΘΝΟΣ 29/04/2013)

staratalogia.gr

H Άγκυρα αποφασίζει για το δεύτερο πυρηνικό σταθμό.



Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας η Άγκυρα θα έχει ανακοινώσει την απόφαση της για το ποιος θα κατασκευάσει τον πυρηνικό σταθμό της Τουρκίας στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας. 

Ισλαμικός τρόμος στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Λιγες ημέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Βοστώνη και την απαγωγή των ιεραρχών της Συρίας από ακραιους ισλαμιστές, ο εφιάλτης φαίνεται πως χτυπά την πόρτα και της Ελλάδας.

Πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μεταφοράς την Πρωτομαγιά.....

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένοι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί θα παραμείνουν οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηδρόμου. Οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό Δ. Πλακεντίας.

ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ (28-04-2013) - Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση.


 Μεταξύ τυριού και αχλαδιού και με φόντο τη θάλασσα έγινε η συνέντευξη του στρατηγού, νέου Παπάγου της χώρας, που έμεινε με την υποψηφιότητα στο χέρι. Σοφότεροι δε γίναμε διαβάζοντάς την και δε μάθαμε και τίποτα καινούριο.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ!!



Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ!

ΜΠΑΝΤΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.............


Απαισιόδοξες οι προβλέψεις Δύο στους δέκα καταναλωτές δεν αγοράζουν πια ψωμί.



Σταμάτησαν να αγοράζουν ψωμί δύο στους δέκα καταναλωτές, σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας της MARC ΑΕ για λογαριασμό της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, όπως ανέφερε ο πρόεδρός της Μ. Μούσιος σε συνέντευξη Τύπου.

Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις (βίντεο)!!!


Δείτε ένα μοναδικό βίντεο-μοντάζ από τις δραστηρίοτητες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων του χρήστη TheEvian100, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιας ποιότητας παρουσιάσεις.
Στη περιγραφή του, ο TheEvian100 γράφει: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους συντελεστές και ένα μεγαλύτερο προς τις Ένοπλες Δυνάμεις για τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα. Άξιοι.”

Ο Ιωακείμ Φωκάς απαντά: έχει πάει στρατό;


Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, λέει ο λαός μας και στην περίπτωση του Ιωακείμ Φωκά... ισχύει απόλυτα!
Κάποιες φήμες θέλουν τον τραγουδιστή να μην έχει υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και εκείνος αποφάσισε να απαντήσει νέτα – σκέτα.
«Ανεβάζοντας» στο Facebook φωτογραφία του στα χακί, με την λεζάντα «σε απάντηση στο αν έχω υπηρετήσει την "μαμά πατρίδα"», τους... αποστόμωσε!

Δεν πέφτουν μόνοι τους!


Θα πέσει σύντομα η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη; Το ερώτημα αυτό έρχεται και επανέρχεται διαρκώς. Στις συζητήσεις μάλιστα, το θέμα αυτό τίθεται με διαρκώς οξύτερο τρόπο, όσο πιο αναιμική γίνεται η δράση του μαζικού κινήματος και όσο μεγαλώνει η απόγνωση του λαού από την ασκούμενη πολιτική. Στο πλαίσιο αυτό υπερδιογκώνεται κάθε εσωτερική διαφωνία στους κόλπους της κυβέρνησης και επιχειρείται να αναχθεί σε παράγοντα καταλυτικών δήθεν εξελίξεων, παρόλο που έχει ήδη αποδειχθεί πάμπολλες φορές ότι κανένας από τους τρεις «Τσολάκογλου» πολιτικούς αρχηγούς δεν αντιστέκεται στην παραμικρή εντολή της τρόικας των επικυρίαρχων της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Θέλεις να μάθεις γιατί νυστάζεις μετά το φαγητό;



Σε όλους μας συμβαίνει να ονειρευόμαστε έναν υπνάκο, αμέσως μόλις τελειώσουμε το φαγητό. η αλήθεια είναι ότι όταν τρώμε συμβαίνουν διάφορες αρμονικές αλλαγές στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα να νιώθουμε την γνωστή υπνηλία.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT.ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ.

Χυμός Λεμονιού - 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία;;;




Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του...
ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα. Οι ωφελιμότητες του λεμονιού. Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα.

Ριζότο με φρέσκα ανάμικτα λαχανικά............(ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ).


Υλικά για 4 άτομα
2 κ. σ. ελαιόλαδο
300 γρ. ρύζι
2 μεγάλα καρότα κομμένα σε κύβους
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
10 φρέσκα μανιτάρια αγαρικά (τα γνωστά λευκά του εμπορίου)
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 κύβο λαχανικών ΒΙΟ ή χειροποίητο ζωμό λαχανικών, ή σκέτο ζεστό νερό (περίπου 1 λίτρο)
μαύρο πιπέρι
λίγο φρέσκο ή ξηρό μαϊντανό

Το κόμμα των αποστράτων και τα κομμάτια των στρατιωτικών.............


Την ίδια ώρα που οι στρατιωτικοί προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από την τριετή ανηλεή επίθεση που δέχονται βλέπουν την “οικογένειά” τους διχασμένη και τους πολιτικούς να διαγκωνίζονται για το πως θα “εισπράξουν” τη ψήφο τους ,αποδεικνύοντας ότι αυτή είναι η μοναδική τους αγωνία για τον χώρο της Εθνικής Άμυνας!

ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2013......


Την Μεγάλη Δευτέρα ξεκινούν πολλοί την νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας μέχρι να κοινωνήσουν το Μεγάλο Σάββατο.


Μενού για Μ. Δευτέρα:

Πρωινό:

καφές (χωρίς γάλα, με ταχίνι) ή χυμός της αρεσκείας σας

φρυγανιές, μαργαρίνη και μέλι ή μαρμελάδα.

Δεκατιανο:

πιροσκί νηστίσιμα

Μεσημεριανό:

φασολάκια λαδερά

πατάτες τηγανητές

ταραμοσαλάτα

Απογευματινό:

χαλβάς της αρεσκείας σας

καφές (με ταχίνι) ή χυμός

Βραδινό:

τσάι με κουλουράκια κανέλας

Μαγειρίτσα Κερκυραϊκή (Τσιλίχουρδα),,,,,,




ΥλικάΣυκωταριές αρνίσιες ή κατσικίσιες (1 αρκεί για περίπου 10-12 άτομα)
1 έντερο και 1 κοιλιά (εάν θέλουμε βάζουμε και τα πόδια του ζώου τα οποία δίνουν νοστιμιά)
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2-3 σκόρδα φρέσκα
Αλάτι-πιπέρι
Ελαιόλαδο αρκετό για το τσιγάρισμα
1 ποτήρι λευκό κρασί
Χυμό λεμονιού αναλόγως την ποσότητα της σούπας και τη γεύση που μας αρέσει
ΕκτέλεσηΑφού καθαρίσουμε και πλύνουμε πολύ καλά τις συκωταριές και τα εντόσθια, τα κόβουμε κομματάκια (μπουκιές). Τσιγαρίζουμε όλα τα εντόσθια και στη συνέχεια, ρίχνουμε τα μυρωδικά. Τσιγαρίζουμε λίγο ακόμα και σβήνουμε με το κρασί. Σκεπάζουμε τα υλικά με βραστό νερό και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Αφού στύψει το ζουμί και δούμε ότι το φαγητό είναι έτοιμο, ρίχνουμε όσο λεμόνι θέλουμε. Αφήνουμε το φαγητό να πάρει ακόμα μία βράση και το κατεβάζουμε από την φωτιά. Σερβίρουμε τη σούπα πολύ ζεστή.
Πηγή: κ. Σπύρος Μοντεσάντος

Εύβοια: Κατασχέθηκε το εργοστάσιο της Neoset..........




Σύμφωνα με την έκθεση («αναγκαστικής κατάσχεσης βιομηχανικού ακινήτου μετά των επ’αυτού κτισμάτων»), το οικόπεδο της Neoset στο Βασιλικό Ευβοίας, βγαίνει σε πληστηριασμό. Η εξέλιξη έρχεται ως συνέπεια της απόρριψης -τέλη 2012- του αιτήματος της επιπλοποιίας για λήψη προσωρινών μέτρων. 

Δεμένα τα πλοία την Μ. Τετάρτη............



Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), αποφάσισε να προχωρήσει σε 24ωρη πανελλαδική απεργία. Λόγω της απεργίας, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας. Η απεργία εντάσσεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου που ψηφίστηκε από τη Βουλή. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ελληνίδα επιστήμονας "πολεμά" την παχυσαρκία...............



Επιστήμονες σε ένα από τα κορυφαία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου, το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (ΕΤΗ) της Ζυρίχης στην Ελβετία – ανάμεσά τους και η Ελληνίδα Αλίκη Περδικάρη – κατάφεραν για πρώτη φορά να ανακαλύψουν τον μηχανισμό με τον οποίο τα κύτταρα του λευκού («κακού») λίπους μετατρέπονται σε κύτταρα καφέ («καλού») λίπους σε ένα ζωντανό οργανισμό.

Κοντά στη θεραπεία του AIDS κορυφαίοι ερευνητές στη Δανία.



Εκπληκτικό επιστημονικό επίτευγμα βρίσκεται πολύ κοντά, εάν κανείς πιστέψει όσα μεταδίδει το ρωσικό δίκτυο «Russia Today», το οποίο σε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα του, αναφέρει ότι δανέζικη ερευνητική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στη θεραπεία του ιού HIV γνωστού και ως Σύνδρομο Ανοσοποιητικής Ανοσολογικής Ανεπάρκειας (AIDS).

Μεσσηνία: Τραγωδία ανοιχτά της Μεθώνης - Δύο νεκροί και 8 αγνοούμενοι ναυτικοί από σύγκρουση φορτηγών πλοίων!


Οι σοροί δύο ναυτικών, περισυνελέγησαν λίγο πριν τις 10.00 απο τη θαλάσσια περιοχή της νήσου Σαπιέντζα νοτιοδυτικά της Μεσσηνίας, όπου το πρωί βυθίστηκε το φορτηγό Piri Reis, μετά απο σύγκρουση με το φορτηγό πλοίο CONSOUTH, με αποτέλεσμα να αγνοούνται ακόμα οκτώ ναυτικοί. Τις σορούς των δύο ναυτικών, περισυνέλεξε το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου Consouth.

Αγωνία για τις Πανελλαδικές σε γονείς - μαθητές.


Θέση για πόλεμο με την κυβέρνηση παίρνουν οι εκπαιδευτικοί με αφορμή και την αύξηση του διδακτικού τους ωραρίου κατά δύο ώρες την εβδομάδα, με την υπογράμμιση ότι «η κυβέρνηση τράβηξε τη σκανδάλη και τώρα είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης για όλους μας».

Μία ανάλυση για το τι αλλάζει στην Τουρκία, μετά τη συμφωνία Ερντογάν-Οτζαλάν, και πώς αυτό θα επηρεάσει Κύπρο και Ελλάδα!


Από τη στήλη αυτή έχουμε κάνει αρκετές αναφορές στα τεκταινόμενα και στις εξελίξεις στην Τουρκία και στο Κουρδικό, γιατί, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, οι εξελίξεις αυτές επηρεάζουν την Κύπρο και την Ελλάδα, άρα τα εθνικά μας συμφέροντα. Αυτό, για να διαλυθούν ορισμένες απορίες, για τη συχνότητα των αναφορών μας στα συγκεκριμένα ζητήματα, γίνεται γιατί οι αναγνώστες της «δημοκρατίας» και οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να έχουν πλήρη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για κάθε τι που επηρεάζει τη στάση της Άγκυρας απέναντι σε Λευκωσία και Αθήνα, για κάθε τι που μπορεί να επηρεάσει τα επιθετικά σχέδια και την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας απέναντι σε Κύπρο και Ελλάδα!
Στο άρθρο μας της Παρασκευής αναφερθήκαμε στη διαφαινόμενη αλλαγή στάσης του τουρκικού κράτους απέναντι στο ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, αφού για πρώτη φορά ομάδες χιλιάδων πολιτών διαδήλωσαν και τίμησαν τους νεκρούς της Γενοκτονίας, σε διάφορες πόλεις, με πιο πολυάριθμη και με ιδιαίτερους συμβολισμούς την εκδήλωση που έγινε στα Τιγρανακέρτα ή Άμιδα των Ελλήνων, το Τιγρανακέρτ των Αρμενίων και το Ντιγιαρμπακίρ των Κούρδων, των οποίων αποτελεί και συμβολική πρωτεύουσα!

«Νεκρή» η πασχαλινή αγορά.....



Σιγά σιγά φθάνουμε στην τελική ευθεία για την εορτή του Πάσχα. Μεγάλη Εβδομάδα η ερχόμενη, μόνο που για την αγορά δεν θα έχει αναστάσιμη κατάληξη. Προβλέπεται ότι τα πάθη θα είναι διαρκείας μέχρι νεωτέρας. Η διαφορά στην κίνηση τούτες τις ημέρες είναι μεγάλη όχι μόνο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και σε σχέση με πέρυσι. Τίποτα δεν θυμίζει ότι έρχεται Πάσχα, πλην ενδεχομένως των διακοπών των παιδιών για όσους έχουν παιδιά.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.


Απεβίωσε ο Τάκης Σαρακάκης..............




Απεβίωσε ο Τάκης Σαρακάκης
Σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε, ο Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη Δημήτριος (Τάκης) Σαρακάκης.

Απαλλαγή από το χαράτσι για όσους είναι στα όρια της φτώχειας!!!!!!!!!


Νέα ρύθμιση κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με την οποία, ο υπουργός θα έχει τη δυνατότητα να απαλλάσσει πρόσωπα σε κατάσταση φτώχειας, από τον ειδικό φόρο ακινήτου.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών. Έρχεται............



Μπορεί οι διώξεις και οι φυλακές να πέφτουν βροχή, η τάση οργάνωσης στρατιωτικών όμως για την αντιμετώπιση εργασιακών τους θεμάτων ειδικά τώρα δεν φαίνεται να αναχαιτίζεται. Αντιθέτως.

Εκπρόσωποι οκτώ Συνδέσμων Στρατιωτικών συναντήθηκαν στη Λάρισα και αποφάσισαν την σύσταση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών ως δευτεροβάθμιο όργανο.

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν:

Διαμαρτυρία ψευδο-μακεδόνων από Βουλγαρία κι Ελλάδα.


«Εκφράζουμε τη βαθιά δυσαρέσκειά μας, για το μεγάλο αριθμό τροπολογιών που προτείνονται από τους Έλληνες και του Βουλγάρους ευρωβουλευτές, σχετικά με την έκθεση προόδου της FYROM- χώρα της ΕΕ που ούτε καν ονομάζεται με το επίσημο όνομά της το οποίο είναι δημοκρατικά κατοχυρωμένο».

Απλήρωτοι οι Εθνοφύλακες από τον Ιανουάριο.



Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με τους Εθνοφύλακες ,οι οποίοι δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Ιανουάριο.Κι όχι μόνο αυτό. 

Οι νόμοι του ελληνικού κράτους δεν είναι η πολιτική θέληση του ελληνικού λαού.




Εγινε μια δημοσκόπηση για λογαριασμό ενός ραδιοσταθμού. Τα ευρήματα της δημοσκόπησης αυτής είναι από τα πιο …ενδιαφέροντα που έχουν εμφανιστεί τελευταία σε δημοσκόπηση.
Συνοπτικά λοιπόν, και κατά την δημοσκόπηση πάντα, η ελληνική κοινωνία έχει την εξής γνώμη:

«Ναι» στο πολυνομοσχέδιο από 168 βουλευτές - όχι από 123.




Επειτα από μια θυελλώδη συνεδρίαση αλλά και με πολλές τροπολογίες που κατατέθηκαν την τελευταία στιγμή, πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής το Πολυνομοσχέδιο που περιέχει προαπαιτούμενα για την εκταμίευση δόσεων ύψους 8,8 δις ευρώ.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com