Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ρεκόρ βιασμών στην Σουηδία από μουσουλμάνους!!!



Η Σουηδία έχει το αρνητικό ρεκόρ να είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο στους βιασμούς γυναικών μετά τη Νότια Αφρική και έξι φορές πιο πάνω –αναλογικά με τον πληθυσμό της- από τις ΗΠΑ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ... Πολιτοφυλακές οργανώνονται στην Στοκχόλμη για να αντιμετωπιστούν οι μουσουλμάνοι!!!



Η κατάταση πάει να ξεφύγει στην Στοκχόλμη, όπου μετά μία εβδομάδα εξέγερσης των μεταταστών, στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνων η σουηδική αστυνομία παραδέχθηκε δημοσίως την αδυναμία της να καταστείλει τα επεισόδια και εξέδωσε οδηγία δημιουργίας πολιτοφυλακής για την προστασία της σουηδικής πρωτεύουσας και τον εντοπισμό των δραστών των επιθέσεων.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Λονδίνο: Νέα απόπειρα αποκεφαλισμού (upd)....



Συνέβη πριν από λίγα λεπτά στο Λονδίνο επίθεση «καρμπόν» με τη σφαγή του στρατιώτη Λι Ρίγκμπι που σημειώθηκε πριν τρεις ημέρες.

ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ...





ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΤΑΙΝΙΑ  ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΙΔΙΩΤΕΥΣΟΥΝ............


ΣΧΟΛΙΟ: Το σύνδρομο του Λευκού Οίκου και ο Αντώνης Σαμαράς.....



«Στην Ουάσινγκτον οι φίλοι αμείβονται και οι εχθροί τιμωρούνται», υπήρξε η προσφιλής επωδός ενός Αμερικανού μεγαλο-παράγοντα, του Ρίτσαρντ Περλ, ο οποίος από τις αρχές του 1970 και μέχρι τον πόλεμο του 2003 διαμόρφωνε στην αμερικανική πολιτική σε στρατηγικό και περιφερειακό επίπεδο.

Τα επεισόδια φέρνουν στην επιφάνεια την άλλη όψη του «Σκανδιναβικού μοντέλου»


Για έκτη συνεχόμενη νύχτα συνεχίστηκαν οι ταραχές στα προάστια της Στοκχόλμης που ξέσπασαν μετά τη δολοφονία ενός 69χρονου στο Χούσμπι από αστυνομικούς. Οι ταραχές επεκτάθηκαν την Παρασκευή και σε άλλες...
περιοχές, πέρα από τα φτωχά προάστια της Σουηδικής πρωτεύουσας, φτάνοντας έως και το Έρεμπρο. Τα επεισόδια φέρνουν στην επιφάνεια την άλλη πλευρά του «Σκανδιναβικού μοντέλου».

ΜΑΣ ΛΕΝΕ "ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ"! - Μηδενικά επιτόκια καταθέσεων ζητούν οι Τροϊκανοί!!!


Μηδενικά επιτόκια για τις καταθέσεις ταμιευτηρίου και πτώση στο 2% από το 4,5% που ισχύει σήμερα κατά μέσο όρο στις προθεσμιακές καταθέσεις απαιτεί εντός τους έτους η τρόικα από τις ελληνικές τράπεζες. Στόχος είναι η ευθυγράμμιση των επιτοκίων με τα επίπεδα της ευρωζώνης.

200.000 Έλληνες κινδυνεύουν να μπουν φυλακή για χρέη στο Δημόσιο!!!


Με τον τρόμο της φυλακής ζουν περισσότεροι από 200.000 Ελληνες καθώς χρωστούν στην Εφορία ποσά μεγαλύτερα των 5.000 ευρώ, έκαστος.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΠΚ ΜΙΑ "ΑΝΑΣΑ" ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Πανικός σε Σούνιο και Κέα από φήμες για "τουρκική απόβαση" σήμερα το πρωί...



Toυρκική πυραυλάκατος θεάθηκε από ψαράδες και κυβερνήτες σκαφών αναψυχής να κινείται αρχικά κοντά στην Μύκονο και μετά από λίγες ώρες αναφέρθηκε από τον κυβερνήτη ενός φουσκωτού που έκανε θαλάσσιο σκι στα ανοικτά του Σουνίου ότι περνούσε από μπροστά του ένα πολεμικό σκάφος με τουρκική σημαία και κατεύθυνση προς την Αττική! 

Αστυνομική Διεύθυνση Διαχείρισης ... τηλεφωνημάτων- φάρσες !!!


Μία... Αστυνομική Διεύθυνση απασχολείται για τις «φάρσες» τοποθέτησης βομβών. Σε «εφιάλτη» έχουν εξελιχθεί για την «αποψιλωμένη» Ελληνική Αστυνομία τα τηλεφωνήματα αγνώστων για την τοποθέτηση βομβών σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια σε όλη την Ελλάδα. Το πρώτο τετράμηνο του 2013 οι φάρσες έχουν ξεπεράσει το μισό του αριθμού που είχε καταγραφεί όλη την προηγούμενη χρονιά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, ο μέσος όρος των τηλεφωνημάτων για την ύπαρξη... βομβών, είναι.....

Η βασική παράμετρος της φύλαξης των συνόρων...



Το διπλό φονικό στα Κτίσματα ,δυστυχώς επιβεβαιώνει, την παλιά διαπίστωση ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάμε και στους πιο δύσκολους που έρχονται , μεγάλο πρόβλημα, είναι και η φυσική μας ασφάλεια !Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι το εξής :
-Ποιος θα
προστατέψει ποιόν , πότε, που, και από ποιους;

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ Το ΥΠΕΞ απαντά στους Τούρκους με ηπιότητα.....


«Η ιστορία είναι αλήθειες και γεγονότα που ούτε ξεχνιούνται ούτε παραγράφονται. Σύσσωμος ο Ελληνισμός τιμά τη μνήμη και την θυσία των Ποντίων», απαντά το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, στους ισχυρισμούς της Τουρκίας περί «δήθεν γενοκτονίας».

Κέρκυρα: Αλλοδαπός πέταξε στα βράχια 20χρονη φοιτήτρια από την Άρτα!!!



Σοκ προκαλεί στην Κέρκυρα ένα νέο περιστατικό βίας εις βάρος φοιτήτριας.

Το βιβλίο που «καίει» Παπανδρέου - Καραμανλή...


Iστορίες για μυστικές συναντήσεις Καραμανλή - Γιουνκέρ και ωμές παραδοχές Παπανδρέου περιλαμβάνει το βιβλίο της Φλοράνς Οτρέ για τη Μέρκελ.

Τα δύο μυστικά ταξίδια του Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ στην Αθήνα επί κυβερνήσεως Καραμανλή και η ωμή παραδοχή Παπανδρέου για... το ψευδές των στατιστικών στοιχείων της Ελλάδας είναι μερικά μόνον από τα «ελληνικού ενδιαφέροντος» αποσπάσματα του βιβλίου της Φλοράνς Οτρέ «Αγκελα Μέρκελ, μια Γερμανίδα (σχεδόν) σαν όλες τις άλλες» (εκδ. Τallandier, Βρυξέλλες, 2013). Η συγγραφέας είναι Γαλλίδα δημοσιογράφος, ανταποκρίτρια στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες. Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από το έκτο μέρος του βιβλίου, με τον υπότιτλο «Η Μέρκιαβελ στις Βρυξέλλες»:

Εντοπίστηκε παρασκευαστήριο για ποτά «μπόμπες»


Παράνομο παρασκευαστήριο και εμφιαλωτήριο οινοπνευματωδών ποτών, που εξετάζεται κατά πόσον είναι ασφαλή για τους καταναλωτές, εντοπίσθηκε στο υπόγειο μονοκατοικίας 44χρονου....ομογενή από την πρωην ΕΣΣΔ, στην περιοχή των Αχαρνών. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων «περί τελωνειακού κώδικα», «περί αθέμιτου ανταγωνισμού», «περί σημάτων» και «περί αιθυλικής αλκοόλης και αλκοολούχων προϊόντων».

ΣΦΟΔΡΗ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ.



Επίθεση εναντίον του εκδότη και δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου εξαπέλυσε μέσω της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Νινόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα της Real News σύμφωνα με το οποίο, σε σύσκεψη των τριών αρχηγών συζητήθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Αθανασίου και Μπρης οι νέοι δικαστές – κομμάντος .....


Αποφασισμένοι να… συγκρουστούν με τη φοροδιαφυγή και τη λαθρεμπορία είναι οι νέοι οικονομικοί εισαγγελείς Παναγιώτης  Αθανασίου και Γαληνός Μπρης. Προς το σκοπό αυτό ήδη πραγματοποιήθηκε μέσα στην εβδομάδα η πρώτη σύσκεψη υπό τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε.

ΙΡΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ/ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ....


Χιλιάδες Πύραυλοι Έτοιμοι να Πλήξουν Εχθρούς του Ιράν.....


Υποστράτηγος Hossein Salami Διοικητής Φρουρών της ισλαμικής επανάστασης :

Χοντρά λάθη στα εκκαθαριστικά των συνταξιούχων του ΙΚΑ!


Περιλαμβάνουν Δώρα και επιδόματα που ουδέποτε έχουν εισπράξει!!!

Το αφεντικό τρελάθηκε!!!!


Να διευκρινίσω τρία πράγματα:

Δεύτερο ηχηρό όχι στην ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων!!!



Μετά τους απόστρατους της Αεροπορίας και αυτοί του Πολεμικού Ναυτικού λένε ηχηρό όχι στην κυβερνητική επιθυμία συνένωσης όλων των Μετοχικών σ΄ ένα. Το μόνο που κερδίζει απ΄ αυτό το σχέδιο είναι το ΜΤΣ αλλά και όσοι πιθανόν να ανησυχούν για τις έρευνες που γίνονται σχετικά με την υπόθεση.

Εννέα φορείς αποστράτων υπογράφουν το κείμενο που κάνει σαφές ότι το κυβερνητικό σχέδιο δεν είναι καθόλου εύκολο να υλοποιηθεί.

ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ - Ελλάδα, Κύπρος, Μέση Ανατολή...


Σκηνικό έντασης στήνουν οι δυτικές δυνάμεις που επεμβαίνουν στη Συρία, προετοιμάζοντας είτε άμεση στρατιωτική επέμβαση, είτε παροξυσμό του «ισλαμιστικού χάους» στη χώρα.


Ο Στουρνάρας "σκοτώνει" 20.000 επιχειρήσεις.....


Η τρικοµµατική κυβέρνηση αποσύρει τις εγγυήσεις του ∆ηµοσίου βάσει των οποίων είχαν δανειοδοτηθεί χιλιάδες επιχειρήσεις, ανοίγοντας το δρόµο σε κατασχέσεις και λουκέτα

Βάζουν 21 διόδια στην Εγνατία Οδό!!!


Ξεπουλάνε τον καλύτερο δρόμο της Ελλάδας, που τον χρυσοπλήρωσε ο ελληνικός λαός. Ο νέος ιδιοκτήτης δε θα χρειαστεί να βάλει ούτε ένα ευρώ για τη συντήρηση τα επόμενα 20 χρόνια. Θα έχει μόνο κέρδη....

Δεκάδες συλλήψεις κάθε νύχτα για χρέη στην εφορία!!!


Περίπου 40 άτομα συλλαμβάνονται καθημερινά για χρέη στο Δημόσιο. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, στις ΔΟΥ, υπάλληλοι από διάφορα τμήματα συντάσσουν πυρετωδώς μηνυτήριες αναφορές οι οποίες διαβιβάζονται στον εισαγγελέα για να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, τα οποία εκτελεί η ΕΛ.ΑΣ.

Προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ - Σταθερά 3η η Χ.Α.


Τα στοιχεία των δύο δημοσκοπήσεων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας εμφανίζουν τη Νέα Δημοκρατία να παίρνει  «κεφάλι» από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η διαφορά για πρώτη φορά μετά τις εκλογές φτάνει έως και το 2,8%.
 

Δεν το έκανα εγώ, τ'ορκίζομαι!!!


Έχουμε φτάσει στο σημείο, σαν Έλληνες, να αυτοπροσδιοριζόμαστε από το τι δεν είμαστε. 


Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2013 η Μπάγερν (VIDEO)...



Το Ισραήλ ετοιμάζεται για "αιφνιδιαστικό πόλεμο"...



Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 
Δημοσίευμα με  τίτλο «προετοιμασία για σούπερ πόλεμο» που αναφέρεται στο Ισραήλ διαβάζουμε στην Yeni Şafak . 

Γνωρίζουν οι απόστρατοι τις περικοπές που έρχονται τη περίοδο 2014 -16; Τι προκαλεί το ερώτημα...


Απάντηση στα ερωτήματα που προκαλεί ανακοίνωση του Συντονιστικού Οργάνου Δράσης (ΣΟΔ) ,αναζητά ο επικεφαλής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας Ηλίας Νατσιούλας. Το βασικό ερώτημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι “θεσμικοί” απόστρατοι εμφανίζονται να γνωρίζουν το ύψος των περικοπών που έχουν -όπως γράφουν- δρομολογηθεί την περίοδο 2014-16.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΣΥΣΜΕΔ αναφέρει αναλυτικά:

Ισλαμιστές προσπάθησαν να αποκεφαλίσουν Γάλλο στρατιώτη στο Παρίσι - "Τerror alert" παντού



Ένας Γάλλος στρατιώτης μαχαιρώθηκε στο λαιμό από άγνωστους στην περιοχή La Defence στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του γαλλικού Στρατού.
Πρόκειται για επαναληψη της επίθεσης των ισλαμιστών στο Λονδίνο, όπου αποκεφάλισαν τον 25χρονο στρατιώτη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο στρατιώτης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Την ίδια στιγμή στην Γερμανία έχει ηχήσει συναγερμός για επικείμενο τρομοκρατικό κτύπημα ισλαμικών ομάδων.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com