Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ !!!!!!!




ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!! Ο πρόεδρος των Αλβανών στην Ελλάδα τα βάζει με την ΕΛ.ΑΣ. που κυνηγάει τους Αλβανούς φονιάδες! [ΒΙΝΤΕΟ]



ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ....




ΕΝΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!



ΕΝΑ "ΕΝΘΥΜΙΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ 8ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.



Η ηρωική 8ηΜεραρχία «Ήπειρος-Κατσιμήτρος»...


“Barkat realized that the prevailing wisdom was wrong,” explained Hasson. 

Και ξαφνικά… σιγή, απόλυτη σιγή, για το περιβόητο πόρισμα για την διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο της ηγεσίας ΓΑΠ!!!



Ενώ ανακοινώθηκε –και αυτό με πολύ μεγάλη καθυστέρηση- πως το πόρισμα, μάλλον τα έξι (!) πορίσματα απ’ τις έξι ελεγκτικές εταιρίες παραδόθηκαν επίσημα στο ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια ακολούθησαν η σιωπή και η αδιαφορία…

Ζιαζιάς για Θράκη: "Να αποδομήσουμε το "βαθύ κράτος" της Τουρκίας"



Το “καμπανάκι κινδύνου” για όσα συμβαίνουν στην Θράκη ο στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς το έχει χτυπήσει εδώ και καιρό. Ως διοικητής του Δ΄Σώματος Στρατού γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή. Πρόσφατα σε ομιλία του είχε αναφερθεί στους κινδύνους που απειλούν την περιοχή. Στην συνέντευξή του στο Onalert αναφέρθηκε επίσης στο θέμα.
Είπε ο πρώην Α/ΓΕΣ:

"Αρχηγέ κάνε μου μήνυση είμαι "πεμπτοφαλαγγίτης" - Επιστολή υποστράτηγου στον Α/ΓΕΕΘΑ.



Ανοιχτή επιστολή προς τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο στέλνει μέλος της ΕΑΑΣ Χανίων, απαντώντας στις “κατηγορίες” περί 5ης Φάλαγγας που τους “απήγγειλαν” οι πρόεδροι των τριών “θεσμικών” ενώσεων αποστράτων.

Τρόικα: Αβέβαιες οι προοπτικές του προγράμματος!!!



Σύμφωνα με γραπτή κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ κυβέρνηση και τρόικα συμφώνησαν σε μία σειρά μέτρων.
Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα σύμφωνα με γραπτή κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ.

Εξαφανισμένος από προσώπου γης συνεχίζει να βρίσκεται ο κόντε Δένδιας...



Εξαφανισμένος από προσώπου γης συνεχίζει να βρίσκεται ο...

Κατασχέσεις ακινήτων ακόμη και για μικρά χρέη προς την εφορία...



Το τελικό σχέδιο για την ομαλή εφαρμογή και είσπραξη του ενιαίου φόρου ακινήτων παρουσίασε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στους επικεφαλής της τρόικας.

ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ...




Wall Street Journal: Νέα χρηματοδότηση για Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία...



Την εκτίμηση ότι η Κύπρος και η Ελλάδα ενδέχεται να χρειαστούν μεγαλύτερη βοήθεια από το μηχανισμό στήριξης, εκφράζει σε σημερινό της δημοσίευμα της η Wall Street Journal.Με αφορμή τη συνεδρία του Eurogroup που λαμβάνει χώρα το βράδυ της Δευτέρας, γίνεται αναφορά στα προβλήματα που παρουσιάζονται στα προγράμματα χωρών όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Κύπρος.

Ηράκλειο: ''Ανεξάρτητο κράτος από την 1η Αυγούστου η Κρήτη''!!!



Σάλος από ένα δημοσίευμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε ...

Ρωσία: Ανταλλαγή Σνόουντεν με Ρώσο πράκτορα...



Πρωτοβουλία για την έναρξη διαδικασίας ανταλλαγής του Έντουαρντ Σνόουντεν έχουν ξεκινήσει ρώσοι βουλευτές στην Κρατική Δούμα, ζητώντας από τη ρωσική Γενική Εισαγγελία να προωθήσει προς την αμερικανική πλευρά το αίτημα έκδοσης του 61χρονου Αλεξάντρ Ποτέεφ, ο οποίος διέφυγε στις ΗΠΑ το 2010.

ΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ Κυβέρνηση με... "τα παντελόνια κάτω" - Έδωσε τα πάντα και παίρνει 2,2 δις..


Η κυβέρνηση έδωσε γη και ύδωρ προκειμένου να επιτύχει μία συμφωνία με την τρόικα για την αποδέσμευση της δόσης των 8,1 δις ευρώ, αλλά το Eurogroup θα δώσει το «πράσινο φως» μόνο για την καταβολή ενός ποσού της τάξεως των 2,2 δις ευρώ. Κι αυτό είναι για να πληρωθούν ομόλογα που λήγουν προς τους δανειστές μας.

Μετά τη συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ ζητούν «μεταγραφές» από τη Χ.Α. στη Ν.Δ.!!!



Παρά τις επισημάνσεις που έκανε ο πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς, κομματικοί παράγοντες θέλουν να ανοίξουν οι πόρτες της Ν.Δ. με πρόσχημα τη διεύρυνση της εκλογικής βάσης…

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ... Διπλωματική Έκθεση: "Ο Β.Πούτιν είχε προβλέψει κατάρρευση Ισλαμιστών στην Αίγυπτο"



Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε προβλέψει την κατάρρευση των ισλαμιστών στην Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή στη Σύνοδο Κορυφής των G8 που πραγματοποιήθηκε στη Βόρειο Ιρλανδία. Τότε που ασκήσει και κριτική στις ΗΠΑ και τις Ευρωπαικές χώρες που εξοπλίζουν στη Συρία «ανθρωποφάγους».

How Nir Barkat’s Lack of Poetry Brought Jerusalem Back From the Dead...



“Barkat realized that the prevailing wisdom was wrong,” explained Hasson.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΑ...ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΓΕΛΙΟΥ.....


Ονοματεπώνυμα απολυομένων απαιτεί η τρόικα και απειλεί!!!



- Ακόμα και ο καλύτερος συνομιλητής τους, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας, δεν τους πείθει ότι σύρουν τη χώρα σε συνθήκες κοινωνικής έκρηξης!- Ασφυκτικά περιθώρια από την τρόικα να κλείσει η συμφωνία ως αύριο με τρόπο που ικανοποιεί τους δανειστές.

Η συχνή χρήση του πρώτου ενικού συνδέεται με κατάθλιψη!!!



Μια νέα έρευνα συνδέει τη χρήση της αντωνυμίας του πρώτο ενικού προσώπου με προβλήματα σχέσεων και υψηλότερα ποσοστά κατάθλιψης... 
 

«Πάνω από 60.000 ΑμεΑ περιμένουν στη λίστα του ΚΕΠΑ»



Πούτιν: "Η Αίγυπτος στο δρόμο της Συρίας" - "Βλέπει" εμφύλιο...




Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com