Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ--Η "γενέθλιος" ημέρα του 15ου Συντάγματος Πεζικού (ΦΩΤΟ) ...

"Τορπίλη" στα έσοδα η ρύθμιση για τις 100 δόσεις – Υστέρηση 1,8 δισ. τον Οκτώβριο ...


Καταγγελία της Χρυσής Αυγής για άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης για τις 100 δόσεις! ...






Εξελέγη πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος ...


Ποιες στρατιωτικές σχολές θα είναι εκτός του μηχανογραφικού 2015 ...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ποτίζουν τους Έλληνες με γενόσημα της TEVA για να θησαυρίζουν –μέσω Βερμούδων- ο Σόρος και τα υπόλοιπα τοκογλυφικά "κοράκια"...


Υπήρχαν φωνές που από την στιγμή που η Ελλάδα μπήκε ή μάλλον σκόπιμα οδηγήθηκε στον «κυκεώνα» του Μνημονίου, προειδοποιούσαν ότι όπου παρεμβαίνει το ΔΝΤ, συνοδεύεται από εταιρείες – βρυκόλακες και vulture funds που επιτίθενται και κάνουν πλιάτσικο στην τοπική οικονομία.
Υπήρχαν φωνές που υποστήριζαν ότι οι κυβερνώντες εκτελώντας εντολές παρέδωσαν την Ελλάδα σιδηροδέσμια στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων.
Ακόμα και σήμερα κάποιοι επιμένουν πως όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας, γραφικά σενάρια κάποιων ευφάνταστων και υπερβολικά καχύποπτων ανθρώπων.
Δυστυχώς όμως καθημερινά τα κομμάτια του παζλ ενώνονται μεταξύ τους, αποδεικνύοντας πώς όλα αυτά όχι μόνο δεν είναι αποκυήματα φαντασίας, αλλά ένα μέρος μόνο των σκοτεινών σχεδίων της απάνθρωπης ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη.

Τουρκικά F-16 υποδέχτηκαν στα Ψαρά τον Δενδια! Οι ανίδεοι χειρισμοί του ΓΕΕΘΑ… Έστειλαν Αεροσκάφος Erieye EMB-145 AEW&C στο "στόμα του λύκου"… Και το βάφτισαν Αθώο και παλιό αεροσκάφος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας!


Νέα "σφοδρή' επίθεση των δικαστικών στην κυβέρνηση...



Μύδρους κατά της κυβέρνησης για μη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων που αφορούν στα αναδρομικά και τις αποδοχές ένστολων και δικαστικών,  εξαπολύουν για μια ακόμη φορά όλες οι δικαστικές ενώσεις με κοινή τους ανακοίνωση.

Οι δικαστές και εισαγγελείς κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων, για «τιμωρία» τους επειδή «στο πλαίσιο της αμερόληπτης άσκησης των συνταγματικών καθηκόντων τους προβαίνουν σε δικαστικές κρίσεις μη αρεστές στην εκτελεστική εξουσία».

Παράλληλα καλούν τους βουλευτές, να καταψηφίσουν την τροπολογία αυτή και να μην ενδώσουν «σε επικίνδυνες για τους θεσμούς της Δημοκρατίας επιλογές της εκτελεστικής εξουσίας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ» ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ...



Κυβέρνηση και τρόικα προσπαθούν να «παγιδέψουν» τον ΣΥΡΙΖΑ με βάση τη μεταξύ τους συμφωνία. Παρά τα όσα περί του αντιθέτου γράφονται, η τρόικα θα έρθει στην Αθήνα και συμφωνία θα υπάρξει.

Γράφει ο Θόδωρος Μιχόπουλος

Φωτορεπορτάζ:Μεταφέρθηκαν τα τεθωρακισμένα οχήματα που παραχωρήθηκαν δωρεάν από τα αποθέματα του Στρατού των ΗΠΑ...


Ιωάννης Μεταξάς και η «Έκθεση» Καθηνιώτη ...


ΕΠΙΚΑΙΡΟ--Βόλος: 30 ετών και χωρίς ημερομηνία λήξης το βλήμα που σκότωσε τα τρία παλικάρια!!!

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ "ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ"...


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ.

ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ Ο ΕΝΦΙΑ ...



«Κέρδισε» η τρόικα στο σκληρό μπρα-ντε-φέρ με την κυβέρνηση, όσον αφορά τη δυνατότητα ή μη υπαγωγής του ΕΝΦΙΑ στη νέα ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων, αφού ο κυβερνητικός συνασπισμός αναγκάστηκε να εξαιρέσει την καταβολή των άληκτων δόσεων του ΕΝΦΙΑ από τη “μεγάλη” ρύθμιση.
Τα κόμματα της συγκυβέρνησης υποχρεώθηκαν σε στροφή 180 μοιρών αφού, παρά τις αλλεπάλληλες διαβεβαιώσεις και σε όλους τους τόνους όλων των στελεχών ότι στη νέα “μεγάλη” ρύθμιση θα μπορούν να υπαχθούν και οι οφειλές που δεν έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, χθες με μια “λακωνική” ανακοίνωση αναιρέθηκαν ξάφνου όλα, καθώς διευκρινίστηκαν τα εξής:

Απάντηση του Στρατηγού Συναδινού στην παραπληροφόρηση Μπογιόπουλου για τις γερμανικές αποζημιώσεις ...


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com