Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ...


Ο συριακός στρατός μέσα σε 48 ώρες σκότωσε 700 μέλη της ISIS...

O συριακός στρατός ανακοίνωσε πως σε μέτωπα από το Χαλέπι, ως την Χασέκε, την Ντεϊρεζόρ και την Ντερά, πολεμώντας την ISIS, σκότωσε εκατοντάδες μαχητές.

Σύμφωνα με χρήστες κοινωνικών δικτύων προσκείμενους σε στρατιωτικές πηγές, στην επαρχία της Χασέκε σκοτώθηκαν 444 μέλη της ISIS και στην Ντεϊρεζόρ 247. 13 από τους σκοτωμένους ήταν διοικητές μονάδων της ISIS. Η ISIS πέραν των επιθέσεων της σε Κομπάνι και Χασέκε που συχνά αναφέρονται στα ΜΜΕ, παράλληλα επιτίθεται σε Χάμα, Χούμους, Χαλέπι και Ντεϊρεζόρ.
Ο συριακός στρατός εκτός από την ISIS, στην Ντερά αντιμετωπίζει μεγάλη επίθεση από τις λεγόμενες ¨μετριοπαθείς¨ ομάδες όπως και από τον συριακό κλάδο της Αλ Κάιντα δηλαδή το Μέτωπο Ελ Νούσρα.
Haber.sol.org 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com