Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ρώσος ελεύθερος σκοπευτής σκότωσε τελικά τον ηγέτη της περιβόητης οργάνωσης «Μέτωπο Al-Nusra»!...


Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, εμφανίσθηκαν άγνωστες λεπτομέρειες του θανάτου του αρχηγού της τρομερής και απάνθρωπης οργάνωσης «Al-Nusra », …
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, εμφανίσθηκαν άγνωστες λεπτομέρειες του θανάτου του αρχηγού της τρομερής και απάνθρωπης οργάνωσης «Al-Nusra », στην δημοσιότητα.
Την είδηση μεταφέρουν ΜΜΕ, που επικαλούνται την ύπαρξη ρωσικού συνδέσμου , από την πολιτοφυλακή του Ντονέτσκ , με την κωδική ονομασία «Timur», ο οποίος τώρα ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις της συριακής κουρδικής αντίστασης, και είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό της συνεργασίας με τον συριακό και ρωσικό στρατό.
Στην περιοχή του Χαλεπίου λοιπόν, τις τελειταίες δύο ημέρες διεξάγονταν μεγάλες και τρομερές μάχες μεταξύ του συριακού στρατού εναντίον των μαχητών της « Al-Nusra», (στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για κάποιο λόγο αποκαλείται ακόμη ως « Αλ Κάιντα »). Εκεί μέσα στο ορυμαγδό της μάχης , ανάμεσα στους Σύρους στρατιώτες είχαν «παρεισφρείσει» οι Ρώσοι κομάντος της Δύναμης « Zaslon».
Κάποια στιγμή ο Ρώσος ελεύθερος σκοπευτής της ομάδας αυτής πήρε θέση βολής σε παρακείμενη ερειπωμένη πολυκατοικία, «θέτοντας » την φιγούρα του ηγέτη του Μετώπου Al Nusra εντός των σκοπευτικών του περίφημου αυτομάτου τυφεκίου SV-98.
Στην συνέχεια και για ελάχιστα δευτερόλεπτα αφού « επιβεβαίωσε» ότι ο στόχος θα εξουδετερώνονταν πλήρως , πάτησε την σκανδάλη και ο ισλαμιστής αρχιτρομοκράτης ήταν νεκρός, χωρίς να καταλάβει από του ήρθε η σφαίρα.
Η αποστολή των τρομερών ανδρών της ρωσικής ειδικής ομάδας δεν τελειώνει όμως εδώ. Σύμφωνα με προεδρική εντολή ,. στόχος τους είναι η δολοφονία ΟΛΩΝ των ισλαμιστών αρχηγών , αλλά και δυτικών κατασκόπων που δρουν στην Συρία στις τάξεις της συριακής αντιπολίτευσης.
Η δύναμη αυτή αποτελείται από περίπου 300 άτομα και είχε αναλάβει και στο παρελθόν την υλοποίηση πολλών και διαφορετικών «αποστολών» στο εξωτερικό.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του δυτικού τύπου στην Συρία υπάρχει η δράση εδώ και πολλούς μήνες, Βρετανών κομάντος των περιβόητων ομάδων της SAS , Αμερικανών της CIA και της DELTA FORCE, Τούρκων κομάντος της ομάδας Bordo Bareli, αλλά και των Κινέζων ομόλογων τους της δύναμης « Snow Lepard» .
Έχουμε δηλαδή στην χώρα αυτή παράλληλα με το πόλεμο εναντίον του ISIS , και έναν ακήρυχτο πόλεμο ανάμεσα σε επίλεκτες ειδικές δυνάμεις της Δύσης και της Ανατολής, κάτι που αποτελεί προοίμιο ενός ακόμη μεγαλύτερου πολέμου.








Πηγή:pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com