Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Μπλεξίματα με το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο έχει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ...


Δεν έχει δικηγόρους το ελληνικό Δημόσιο;
Μπλεξίματα με το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο έχει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και όλοι θα πίστευαν πως στο αχανές ελληνικό δημόσιο θα μπορούσε να βρεθεί μια ομάδα δικηγόρων να εκπροσωπήσει τα ελληνικά συμφέροντα.
Όμως μάλλον θα έκαναν λάθος καθώς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σύναψε σύμβαση με νομική εταιρεία του εξωτερικού «με αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών και νομικής υποστήριξης του Ελληνικού Δημοσίου και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ενώπιον του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου (ICC)» όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο που έχει το «Π» στα χέρια του….






http://espekm.gr/home/?p=10687




Κ.Α. – paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com