Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Εσωκομματικές «καραμπόλες» στη ΝΔ, μεταξύ Μεϊμαράκη, Κεφαλογιάννη, Μπακογιάννη, με φόντο την αντιπροεδρία του ΕΛΚ ...


Δεν βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για την αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη, με αποτέλεσμα να μπαίνει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να την προτείνει για τη συγκεκριμένη θέση.
Η υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη αποσύρθηκε, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την Σύνοδο του ΕΛΚ, που θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με συντρέχουσες πληροφορίες, προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον κ. Μεϊμαράκη και την κ. Μπακογιάννη στη διάρκεια της οποίας κρίθηκε ότι το έδαφος για μία ελληνική υποψηφιότητα δεν ήταν πρόσφορο την εν λόγω χρονική στιγμή.
Ωστόσο, η βουλευτής της ΝΔ, μέσω κύκλων της, αφήνει αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά ότι παρενέβη κατά της υποψηφιότητάς της στο γερμανικό ΕΛΚ.
Θέση στο θέμα πήρε και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, που, επίσης μέσω κύκλων του, καταγγέλλει ότι τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος του κόμματος του είχε υποσχεθεί ότι θα τον προτείνει ως υποψήφιο αντιπρόεδρο, όμως έκανε πίσω, αντιπροτείνοντας την Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com