Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Τοποθέτησαν τους Μουσουλμάνους Βουλευτές στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας!!!


Κάποιες ενέργειες δεν έχουν λογική...
Πλήθος ερωτημάτων στις τάξεις των βουλευτών προκαλεί η κυβερνητική επιλογή να τοποθετηθούν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας δύο μουσουλμάνοι βουλευτές ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Γιουσούφ Αϊχάν. Το θέμα σχολιάζονταν εντόνως χθες το βράδυ σε διακομματικά κοινοβουλευτικά πηγαδάκια καθώς στη συγκεκριμένη επιτροπή εξετάζονται ζητήματα μείζονος εθνικής σημασίας πολλά εκ των οποίων έχουν άκρως απόρρητη διαβάθμιση.
Το οξύμωρο είναι ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν μπορούν να εκδώσουν ανακοινώσεις από τη στιγμή που πρόκειται για Έλληνες βουλευτές από την άλλη όμως είναι από ετών γνωστόν ότι αρκετοί από αυτούς κάθε τρεις και λίγο βρίσκονται στην Τουρκία και συναντώνται με στελέχη της γειτονικής κυβέρνησης.



































































































http://www.makeleio.gr/?p=460690

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com