Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφια περιφερειάρχης ...


Η πρώην βουλευτής και υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσαλία Ηρώ Διώτη ανακοίνωσε την παραίτησή της από μέλος του κόμματος κατά τη δάρκεια συνέλευσης κομματικών μελών του νομού Λάρισας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Πάντως, η κ. Διώτη που είχε καταψηφίσει την συμφωνία του Ιουλίου και έμεινε εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος δεν αποκάλυψε τι σκοπεύει να κάνει αναφορικά με τη θέση της ως επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας.
«Ήθελα την απόφασή μου να την ανακοινώσω σε αυτό το όργανο και να μην την μάθετε μέσω επιστολής μου» είπε η κυρία Διώτη. Παράλληλα, σύμφωνα με το onlarisa.gr, συμπλήρωσε ότι «θα μπορούσε να γίνει ένα συνέδριο πριν τις εκλογές όπου θα μπορούσαμε εκεί να εκφράσουμε τις διαφωνίες μας. Δεν έγινε αυτό, στις εκλογές επέλεξα να μην εκφράσω μέσω κειμένων ή ανακοινώσεων τη σαφής διαφοροποίησή μου αλλά να περιμένω να συνεδριάσει το όργανο αυτό και να έρθω εδώ να θέσω την παραίτησή μου».
Την ίδια στιγμή, άσκησε σκληρή κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση λέγοντας ότι « αυτό το σχέδιο δεν μπορεί να βγει. Από την εμπειρία που απόκτησα τα προηγούμενα χρόνια και από όσα μπορώ να ξέρω αυτό το σχέδιο θα αποτύχει. Εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com