Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Προαγωγές και μεταθέσεις εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών ...


Προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστικών λειτουργών αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ), το οποίο παράλληλα ενέκρινε την παραμονή για ένα ακόμη έτος του αντεισαγγελέα Εφετών και προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Κωνσταντίνου Τζαβέλλα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς και την τοποθέτηση του αντεισαγγελέα Εφετών και αντιπροέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ευάγγελου Κασσαλιά στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ).
Συγκεκριμένα, με αποφάσεις του ΑΔΣ προάγονται: Στο βαθμό του πρόεδρου Εφετών η Εφέτης Αθηνών, Ουρανία Παπαδάκη του Ιωάννη και τοποθετείται στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, στο βαθμό του Εφέτη η Πρόεδρος Πρωτοδικών Πατρών Αθηνά Μπεσσή του Ιωάννη, η οποία τοποθετείται στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Ακόμη, με απόφασή του το ΑΔΣ προάγεται στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών και γενικός γραμματέας της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Δημήτριος Ζημιανίτης του Γεωργίου και τοποθετείται στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Επίσης, στο βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών προάγονται οι Πρωτοδίκες: Αφροδίτη Κούτσουλα του Γεωργίου (Πειραιώς) η οποία τοποθετείται στο Πρωτοδικείο Αθηνών και Μαρία Σκουλάξινου του Γεωργίου (Αθηνών) η οποία τοποθετείται στο Πρωτοδικείο Ρόδου. Στο βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγεται η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας, Αρετή Τέγου η οποία και τοποθετείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδος. Παράλληλα, με άλλες αποφάσεις του ΑΔΣ μετατίθενται οι Εφέτες: Ιωάννης Παπαϊωαννίδης του Αλεξάνδρου από το Εφετείο Ιωαννίνων στο Εφετείο Αθηνών και Μαρία Προσφιλίδου του Αποστόλου από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στο Εφετείο Ιωαννίνων. Επιπλέον, μετατίθενται οι Πρόεδροι Πρωτοδικών: Αντώνιος Σβύνος του Χαρτοφίλη (Ρόδος), στο Πρωτοδικείο Αθηνών και Θεοδώρα-Μαρία Βρετού του Σπυρίδωνος (Αθηνών), στο Πρωτοδικείο Πατρών. Τέλος, μετατίθενται: Η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Γεωργία Δούρου του Παναγιώτη, στην Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης καθώς και οι εισαγγελείς Πρωτοδικών: Γεώργιος Δούβας του Μιχαήλ (Θήβας) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και Αριστοτελεία Δόγκα του Βασιλείου (Αμαλιάδας) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com