Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ...


Αναφέρεται πως τζιχαντιστές που τραυματίστηκαν από τον συριακό στρατό και από τις ρωσικές αεροπορικές επιχειρήσεις νοσηλεύονται στο Χατάι. Ο Χασάν Σιβρί που ανακοίνωσε πως ο συριακός στρατός και η ρωσική πολεμική αεροπορία άρχισαν έντονους βομβαρδισμούς σε Λαζικίγιε και Ιντλίμπ, υποστήριξε στηριζόμενος σε πηγή του σε νοσοκομείο της Αντάκιας, πως πολλοί τραυματίες από τους βομβαρδισμούς εκεί, νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αντάκιας.
Παλιότερα είχε υποστηρίξει πως ομάδες τζιχαντιστών είχαν νοσηλευτεί σε νοσοκομείοα στο Χατάι και τότε ο τοπικός κόσμος είχε αντιδράσει σε αυτή την κατάσταση.

Haber.sol.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com