Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

"Oι εκπρόσωποι των δανειστών είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο οργάνωσης των επαφών και την πρόσβαση των τεχνικών κλιμακίων στα υπουργεία!!!


Δεν υπάρχει συμφωνία με τους εκπροσώπους των δανειστών στο θέμα των πλειστηριασμών, υπογράμμισε...

ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά και το σημερινό ραντεβού με τους εκπροσώπους των δανειστών. «Το μεγαλύτερο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις είναι το ζήτημα του νόμου Κατσέλη», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο υπουργός οικονομικών, αναφερόμενος στις αλλαγές που ζητούν οι δανειστές για τα όρια προστασίας από τους πλειστηριασμούς ακινήτων.
«Δεν υπάρχει συμφωνία σε αυτό το ζήτημα», υπογράμμισε σύμφωνα με το Reuters ο κ. Τσακαλώτος. Υπογράμμισε ότι υπάρχει πρόοδος σε κάποια θέματα, όπως το να είναι πιο μεγάλο το κόστος αν μπεις στη ρύθμιση χωρίς να το δικαιούσαι. Ωστόσο, σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση για το όριο προστασίας και τα εισοδηματικά κριτήρια.
Ούτως ή άλλως, σημείωσε ο υπουργός, τα «κόκκινα» δάνεια είναι στο δεύτερο πακέτο. Σημείωσε δε ότι και στο θέμα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση πρέπει να υπάρξουν νέες συζητήσεις. «Πρέπει να το δούμε», ανέφερε. Τέλος, είπε ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο οργάνωσης των επαφών και την πρόσβαση των τεχνικών κλιμακίων στα υπουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com