Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ !!!Και τις 100 δόσεις θέλει ξαφνικά η τρόικα να αλλάξουμε!...


Που θα σταματήσει επιτέλους αυτό το παιχνίδι;;

Είχαμε τα κόκκινα δάνεια, τώρα έχουμε και τις 100 δόσεις να μας «κυνηγούν» και να θέλουν και σε αυτές να βάλουν «χέρι» οι δανειστές. Όχι πως δεν έχουν βάλει έως τώρα, αλλά οι τελευταίες πιέσεις πουν ασκούν είναι τουλάχιστον εξοργιστικές..
Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών οι δανειστές ζητούν από την Ελλάδα, να αλλάξουν τάχιστα τις 100 δόσεις, με μείωση των δόσεων και αυστηροποίηση των κριτηρίων, αναδρομικά, με στόχο να μην υπάρχουν πάνω από 36 ή 48 δόσεις.
Όμως, μην «χαμογελάτε»! Το νέο ανέκδοτο δεν είναι αυτό, αλλά το ότι ζητούν μετά επιτάσεως, να γίνουν αλλαγές ακόμη και στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων, που μέχρι σήμερα έχουν όλοι οι φορολογούμενοι για να μπορούν λόγω φοροδοτικής ανικανότητας να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.
Το κουαρτέτο ζητά να τεθούν και στις 12 δόσεις αυστηρότερα κριτήρια από εδώ και στο εξής και να μειώνονται σε περίπτωση που ο φορολογούμενος μπορεί να πληρώσει.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι θεσμοί ζητούσαν έως τώρα αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων και συγκεκριμένα να πέσει σε μια ημέρα η προθεσμία βάσει της οποίας χανόταν η ρύθμιση, αν δημιουργούνταν νέες φορολογικές υποχρεώσεις από τον οφειλέτη, όταν το ισχύον όριο είναι 26 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com