Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ 20% ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!


Χάσμα χωρίζει τους δανειστές με την κυβέρνηση για τα κόκκινα, παρά το γεγονός ότι τόσο ο Μάρτιν Σουλτς όσο και ο Πιερ Μοσκοβισί που επισκέφθηκαν την Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, άφησαν να διαρρεύσει ότι δείχνουν κατανόηση στο αίτημα της ελληνικής πλευράς να προστατευτεί η πρώτη κατοικία

Όπως όλα δείχνουν, το ταξίδι των δύο Ευρωπαίων αξιωματούχων στη χώρα μας ελάχιστη ουσία είχε, καθώς πολύ περισσότερο επρόκειτο για αποστολή δημοσίων σχέσεων με στόχο να …διαφημιστεί το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης, η οποία δέχεται πανταχόθεν πυρά για την τουλάχιστον αδιάφορη στάση που επιδεικνύει για το "προσφυγικό ζήτημα".
Οι διαφορές με τους δανειστές παραμένουν αγεφύρωτες και, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να κάνει αποδεκτή την πρόθεση και πρόταση των δανειστών για προστασία μόλις του 20% των δανειοληπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com