Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Τώρα τους φέρνουν και με... θαλαμηγούς!!! Θαλαμηγός με περίπου 200 πρόσφυγες προσάραξε σήμερα το πρωί στην παραλία Τσόνια της Λέσβου....


Θαλαμηγός με περίπου 200 πρόσφυγες προσάραξε σήμερα το πρωί στην παραλία Τσόνια της Λέσβου. Το ευχάριστο ωστόσο είναι ότι όλοι οι επιβαίνοντες, με τη φροντίδα του λιμενικού και Ισπανών ναυαγοσωστών επιβιβάστηκαν με ασφάλεια σε σκάφη του λιμενικού σώματος χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.  Όπως μεταδίδει η ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ η τιμή για το πολυτελές σκάφος για κάθε πρόσφυγα ήταν 2,500 ευρώ  και σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του παραμένει ασύλληπτος.
 Το άσχημο στην όλη υπόθεση ήταν πως  οι πρόσφυγες μετά την άφιξή τους διένυσαν με τα πόδια την απόσταση μέχρι το Μανταμάδο, όπου βρίσκεται το κοντινότερο κέντρο υποδοχής. Εν τω μεταξύ οι λιμενικές αρχές κάνουν… φύλλο και φτερό το πολυτελές σκάφος που αποτελεί ένα καινούργιο… δεδομένο των αδίστακτων δουλεμπόρων που δείχνουν προς στιγμήν πως εγκαταλείπουν τα δρομολόγια του θανάτου και επιλέγουν πιο ασφαλείς αλλά και πολυτελείς τρόπους μετακίνησης των δύστυχων προσφύγων.
















http://emprosnet.gr/article/78168-tora-toys-fernoyn-kai-me-thalamigoys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com