Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ οι Πόντιοι καταδικάζουν: “Μεθοδευμένη η σύλληψη του 24χρονου από τις διωκτικές αρχές” !!!


Την έντονη δυσφορία του για την σύλληψη του 24χρονου που είναι μέλος της παμποντιακής ομοσπονδίας με την κατηγορία της συμμετοχής στον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Βαρυτιμιάδης.
Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από τη ΓΑΔΑ χθες ο ίδιος και μέλη του συλλόγου έδωσαν χθες πολύωρη κατάθεση, χωρίς να προκύψει κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο, ενώ σήμερα το πρωί η Ασφάλεια επικοινώνησε μαζί του ζητώντας του να επικοινωνήσει με τον νεαρό, που στο βίντεο της επίθεσης φαινόταν να προστατεύει από τις άγριες διαθέσεις των διαδηλωτών τον βουλευτή της ΝΔ, για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην Αστυνομία.
Ο Γιώργος Βαρυτιμιάδης υποστήριξε ότι αυτό ήταν μεθοδευμένο από τις διωκτικές αρχές για να συλληφθεί ο νεαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com