Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

BINTEO--ΧΑΜΟΣ στη Βουλή μεταξύ Κοτζιά και Ντόρας για τους “τζιχαντιστές που θα γεμίσει η Ευρώπη” !...


Σε βεντέτα εξελίσσεται η κόντρα Κοτζιά- Μπακογιάννη….Σφοδρή αντιπαράθεση Κοτζιά – Μπακογιάννη στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής για παλαιότερη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών για τους τζιχαντιστές.  “Ντροπή σας, μην παίζετε το παιχνίδι των ξένων”, της είπε ο Νίκος Κοτζιάς.
 Νυν και πρώην υπουργός Εξωτερικών αντάλλαξαν σφοδρά πυρά με αφορμή δήλωση του Νίκου Κοτζιά για τους τζιχαντιστές στη Ρίγα, αλλά και για το πανεπιστημιακό παρελθόν του.
Η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών να αποσαφηνίσει την ελληνική θέση, καθώς τον περασμένο Μάρτιο στη Ρίγα είχε δηλώσει πως «η Ευρώπη ασκεί πολιτιστικό ρατσισμό απέναντι στη Ελλάδα» και «αν καταρρεύσει η Ελλάδα, τότε η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές». Πρόσθεσε ακόμη, πως τη δήλωση αυτή «την βρήκε ευφυή ο Πάνος Καμμένος και την ξαναείπε».
Άμεση και έντονη υπήρξε η απάντηση του Νίκου Κοτζιά που κατηγόρησε τη Ντόρα Μπακογιάννη πως «παίζει το παιχνίδι των ξένων». «Ντροπή σας», της φώναξε ο υπουργός Εξωτερικών.
«Τα πράγματα είναι σοβαρά και όχι αηδίες, τη μια λέει για τζιχαντιστές και την άλλη ότι η τρομοκρατία άσχετη με το προσφυγικό, περιμένω απαντήσεις κ. υπουργέ», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ.
Η κόντρα τους είχε ξεκινήσει με αφορμή τη δικαστική διαμάχη του Νίκου Κοτζιά με την Athens Review
που τον είχε χαρακτηρίσει «σταλινικό», με τη Ντόρα Μπακογιάννη να ζητά από τον Νίκο Κοτζιά να αποδείξει ότι διατέλεσε καθηγητής σε Χάρβαρντ, Οξφόρδη και Μαρβούργο.

Ο υπουργός Εξωτερικών εξοργίστηκε με την παρέμβασή της και διέψευσε ότι τα τρία αυτά πανεπιστήμια με επιστολές τους αρνούνται πως υπήρξε καθηγητής τους. «Δεν υπάρχουν τέτοιες απαντήσεις», είπε ο Νίκος Κοτζιάς και την κατηγόρησε για επανάληψη των συκοφαντιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com