Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

BINTEO--Μητέρα της Μυρτούς: Δεν τρώει, δεν κινείται, δεν μιλάει ... δεν προσπαθεί .....


Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα της Μυρτούς, η οποία το 2012 είχε βρεθεί κακοποιημένη απο Πακιστανό στην Πάρο. Η κα. Μαίρη, με εμφανή την συγκίνηση στο πρόσωπό της, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως είναι σήμερα η κατάσταση της κόρης της.
«Καταλαβαίνει σίγουρα περισσότερα, αλλά δεν τρώει, δεν κινείται, δεν μιλάει. Δυστυχώς θ’ αργήσει να μιλήσουμε. Την επόμενη δεκαετία και ίσως. Ας άκουγα οποιαδήποτε λέξη. Μου κοστίζει πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο γιατί ήταν ένα παιδί πολύ ζωντανό, πολύ ζωηρό, μιλούσε ακατάπαυστα και ξέρω πολύ καλά ότι στεναχωριέται που δεν μπορεί να εκφραστεί. Νιώθω ότι δεν προσπαθεί στις θεραπείες, όσο θέλουμε. Ίσως έχει απογοητευτεί επειδή δεν κινείται. Και γι’ αυτό έχει παραδοθεί.
Προσπαθώ να μην θυμάμαι. Ήταν το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου. Την βρήκα σε φρικτή κατάσταση, δεν περιγράφεται. Η αδελφή της δεν την γνώρισε. Δεν ήταν απλά χτυπημένη ή αναίσθητη, ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση, ούτε σε έργο θρίλερ. Η ποινή που επιβλήθηκε στο δράστη είναι η ανώτερη, αλλά το ειρωνικό είναι ότι ζητάει ελάφρυνση ποινής. Απορώ αν έχει καταλάβει τι έκανε. Μέσα του μπορεί να λέει ‘και τι έγινε;’».
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της μητέρας της Μυρτούς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com