Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Δηλώσεις ΣΟΚ Γάλλου Δικαστή: Τα χειρότερα έρχονται – Ο πραγματικός πόλεμος δεν έχει ξεκινήσει !!!!


Έντονη ανησυχία προκαλούν τα όσα ισχυρίζεται ο Γάλλος δικαστής, Marc Trévidic, ειδικός στα θέματα αντιτρομοκρατίας, λίγες ώρες μετά το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.
Σύμφωνα με τον Γάλλο δικαστή, ο πραγματικός πόλεμος με το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει ακόμα ξεκινήσει.
«Η απειλή βρίσκεται στο αποκορύφωμά της σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε. Είμαστε ο εχθρός νούμερο 1 του ισλαμικού κράτους. Η Γαλλία είναι ο βασικός στόχος ενός στρατού τρομοκρατών που διαθέτουν τεράστια μέσα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο Paris Match.
«Είναι προφανές ότι είμαστε εξαιρετικά επισφαλείς εξαιτίας της γεωγραφικής μας θέσης και της ευκολίας με την οποία μπορούν να εισέλθουν στη Γαλλία όλοι οι τζιχαντιστές της Ευρώπης. Και πρέπει να το ομολογήσουμε: μπροστά στην απειλή και τα μέσα που διαθέτουν οι τρομοκράτες, εμείς δεν έχουμε ό,τι χρειάζεται. Και είμαι πεπεισμένος ότι οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους έχουν τη φιλοδοξία και τα μέσα να μας πλήξουν πολύ πιο σκληρά οργανώνοντας μεγάλες επιθέσεις, σαν αυτές που έχουν κάνει ως σήμερα. Και ως ειδικός θα έλεγα: οι πιο σκοτεινές μέρες είναι μπροστά μας. Ο πραγματικός πόλεμος που θέλει να φέρει το Ισλαμικό Κράτος στο έδαφός μας δεν έχει ακόμη ξεκινήσει» συμπληρώνει.
Τέλος, ανέφερε πως «έχουμε απέναντί μας μια τρομοκρατική ομάδα πιο ισχυρή από ποτέ. Πολύ πιο ισχυρή από την Αλ Κάιντα εκείνης της εποχής. Το Ισλαμικό Κράτος διαθέτει 30.000 στρατιώτες και έχει στρατολογήσει περισσότερα μέλη από όσα είχε στρατολογήσει η οργάνωση του Μπιν Λάντεν σε 15 χρόνια! Kαι δεν έχει τελειώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com