Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

"ΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ", ΜΕ «ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ...




Για πρώτη φορά με μια σημαντική συμβολικής και όχι μόνο σημασίαςκίνηση, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν παρουσιάζει το ρωσικό Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων παγκοσμίου επιπέδου, γεγονός που καταδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο την μεγάλη αποφασιστικότητα του Ρώσου προέδρου να αντιμετωπίσει άμεσα την κάθε είδους απειλή και όχι μόνο για την χώρα του, καθώς και την εμπλοκή της σε επιχειρήσεις παγκοσμίου επιπέδου.
ΦΟΤΟ2Η αιφνίδια για πολλούς αυτή κίνηση του Ρώσου προέδρου, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις καθώς μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα Κέντρα Πολεμικών Επιχείρησαν των ΗΠΑ και άλλων χωρών του ΝΑΤΟ. Ιδιαίτερα στην Άγκυρα εξέλαβαν την κίνηση αυτή σαν μια επίδειξη δύναμης με πολλούς αποδέκτες.
ΦΟΤΟ3Η κυριολεκτικά επίδειξη αυτή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, έγινε κατά την διάρκεια αιφνίδιας επίσκεψης του Ρώσου προέδρου στο Κέντρο, όπου επιδείχτηκαν οι αίθουσες συνεδριάσεων και παρακολουθήσεων καθώς και Ελέγχου διεξαγωγής πολεμικών επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Σημαντικό είναι επίσης να επισημάνουμε ότι συνδυάστηκε και με την εξέλιξη πολλών πολεμικών επιχειρήσεων σε πολλά μέτωπα.
ΦΟΤΟ4Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά ενδεικτικές και αποκαλύπτουν την παγκόσμια πλέον διάσταση της ανερχόμενης παγκόσμιας υπερδύναμης της Ρωσικής Ομοσπονδίας του Βλαδιμήρ Πούτιν!
ΦΟΤΟ5Τα μηνύματα προς όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές!
ΦΟΤΟ6 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com