Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ… «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ !...


Δρακοντιά μέτρα ασφαλείας από την τουρκική πλευρά για την άφιξη του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν στην Αττάλεια, στην σύνοδο της G-20, καθώς εδώ και καιρό είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες στην Τουρκία ότι διάφοροι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι θα προσπαθούσαν να διαδηλώσουν κατά της άφιξης του Πούτιν στην Τουρκία, με τον οποίο έχουν μεγάλο μένος για την επέμβαση του στην Συρία.
Το εντυπωσιακό είναι ότι όταν έφτασε το αεροπλάνο του Ρώσου προέδρου στην Αττάλεια, στις 9 πμ ώρα Τουρκίας, είχε σημάνει συναγερμός ενώ ακροβολιστές ήταν τοποθετημένοι διαφορά μέρη.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι τον Ρώσο πρόεδρο συνόδευε μια ολόκληρη στρατιά πρακτόρων που τον περιστοίχιζαν, ενώ εκείνος αδιάφορος, μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο και πριν μπει στο αμάξι του έβγαλε ξαφνικά το… σακάκι του με μια χαρακτηριστική χειρονομία.
Εκείνο όμως που έκλεψε την παράσταση από την άφιξη του Πούτιν, που είναι και το πρόσωπο της ημέρας παρά την άφιξη πολλών ξένων ηγετών, ήταν ότι κατά την σύντομη διαδρομή του από το αεροπανό προς το αυτοκίνητο που τον περίμενε, κάποιος «μυστήριος» τραβούσε φωτογραφίες selfie, κάτι που παραξένεψε αλλά και εντυπωσίασε τους Τούρκους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ και όχι μόνο.
Πάντως αναμένεται με μεγάλη περιέργεια η τοποθέτηση του Ρώσου προέδρου, ενώ ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει και ιδιαίτερη συνάντηση του με τον Ερντογάν παρά του ότι  αυτό δεν περιλαμβάνονταν στο αρχικό πρόγραμμα.
Ίδωμεν!
ΝΙΚΟΣ ΣΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com