Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΝΔ: Περιμένουν το επίσημο αίτημα, για να αποφασίσουν αν θα πάνε στο συμβούλιο των αρχηγών !...

Την επίσημη πρόσκληση από την Προεδρία της Δημοκρατίας ή το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και το αντικείμενο που έχει η σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών που έγινε γνωστό ότι προτίθεται να ζητήσει η κυβέρνηση αναμένουν στην αξιωματική αντιπολίτευση για να αποφασίσουν τις δικές τους κινήσεις τους και τον τρόπο με τον οποίο θα ανταποκριθούν στο κυβερνητικό αίτημα.Ξεκαθαρίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία, εφόσον ληφθεί θετική απόφαση, θα εκπροσωπηθεί από τον μεταβατικό πρόεδρο Γιάννη Πλακιωτάκη, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφού λάβουν την πρόσκληση και την μελετήσουν.

Από το πρωί, ο κ. Πλακιωτάκης έχει συνεχείς επαφές με στελέχη της Νέα Δημοκρατίας, καθώς και με τους τέσσερις υποψήφιους αρχηγούς, στις τάξεις των οποίων κυριαρχεί η ιδέα να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

Ήδη, ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του (στον Σκάι) υποστήριξε ότι το αίτημα «αποτελεί προσπάθεια του κ. Τσιπρα να δημιουργήσει εσωτερικά προβλήματα στη ΝΔ και όχι να βρει συναίνεση για τη χώρα».

Ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ έκανε λόγο για «πονηριά» του κ. Τσίπρα, «καθώς γνωρίζει τα όρια της εντολής του κ. Πλακιωτάκη» ενώ γνωστοποίησε ότι ζήτησε συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων υπό τον κ. Πλακιωτάκη, «προκειμένου να συζητηθεί η συμμετοχή του κόμματος στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και αν κρίνεται απαραίτητη η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com