Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Νέες προκλήσεις από Νταβούτογλου – Μεταβαίνει στα κατεχόμενα για να “γιορτάσει” την ανεξαρτησία του ψευδοκράτους !...


Στις 15 Νοεμβρίου για την επέτειο της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους αναμένεται στα κατεχόμενα ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.
Σύμφωνα με τα τουρκοκυπρικά ΜΜΕ, ο κ. Νταβούτογλου, που είχε υποσχεθεί και στον Μουσταφά Ακιντζί να πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι ως επανεκλεγείς με το ΑΚΡ Πρωθυπουργός της Τουρκίας στα κατεχόμενα, προσκλήθηκε και από τον «πρωθυπουργό» Ομέρ Καλιοντζού στο συγχαρητήριο μήνυμα που του έστειλε μετά τις εκλογές στην Τουρκία.
Η σταθερότητα και η ανάπτυξη της Τουρκίας θα διασφαλίσει την ευημερία και τη σταθερότητα και του ψευδοκράτους, ανέφερε ο κ. Καλιοντζού, ενώ ο κ. Νταβούτογλου τον ευχαρίστησε και πρόσθεσε ότι από τη στιγμή που σχηματιστεί η κυβέρνηση στην Τουρκία, θα επισκεφθεί το ψευδοκράτος.
Η «πρόεδρος» της «βουλής», Σιμπέλ Σιμπέρ που επίσης έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Τούρκο Πρωθυπουργό, δήλωσε ότι αναμένουν τον Αχμέτ Νταβούτογλου για τους εορτασμούς της 32ης επετείου της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.
Εθιμοτυπικά όλοι οι Πρωθυπουργοί της Τουρκίας κάνουν στα κατεχόμενα το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com