Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ προειδοποίηση της ΕΚΠΟΙΖΩ: Ένας στους τρεις θα χάσει το σπίτι του!!!


Δραματική προειδοποίηση απηύθυνε η ΕΚΠΟΙΖΩ σε συνάντηση που είχε με τον αντιπροεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.
Όπως χαρακτηριστικά είπαν οι εκπρόσωποι της καταναλωτικής οργάνωσης στον κ. Δραγασάκη, ένας στους τρεις οφειλέτες δε θα μπορεί να κρατήσει το σπίτι του εάν τελικά τεθεί ως όριο στις οφειλές το ποσό των 200.000 ευρώ.
Οι εκπρόσωποι της ΕΚΠΟΙΖΩ μετέφεραν τις ανησυχίες των υπερχρεωμένων καταναλωτών και εξέθεσαν τις απόψεις της Ένωσης.
Ταυτόχρονα, ενημερώθηκαν από τον κ. Δραγασάκη τόσο για τις θέσεις της Κυβέρνησης, αναφορικά με την διάσωση της κύριας κατοικίας και τη γενικότερη διαχείριση των «κόκκινων δανείων», όσο και για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα των κόκκιων δανείων και των πλειστηριασμών της πρωτης κατοικίας αποτελούν σημεία αιχμής στις συζητήσεις με τους δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com