Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ελεύθεροι οι οκτώ προσαχθέντες για την επίθεση στον Κουμουτσάκο...


Ελεύθεροι αφέθηκαν τελικά και οι οκτώ προσαχθέντες από την αστυνομία για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο έξω από τη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι οκτώ προέβαλαν άλλοθι και δήλωσαν  πως δεν συμμετείχαν στο παμποντιακό συλλαλητήριο κατά των δηλώσεων Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων.
Μεταξύ των πρασαχθέντων ήταν και ο ψηλός νεαρός, που είναι γνωστός  με το προσωνύμιο «γυμναστής» και ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο άντρας που φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες και τα βίντεο από το επεισόδιο να χτυπά τον Γιώργο Κουμουτσάκο στο προαύλιο του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη, φορώντας μαύρο σακάκι και τζιν παντελόνι. Ο ίδιος κατά την προσαγωγή του, ισχυρίστηκε πως δεν βρισκόταν καν στο Σύνταγμα, αλλά σε προπόνηση.
Για τον «γυμναστή», τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, ενώ εξετάζεται η σχέση των υπολοίπων τριών με τη συγκεκριμένη οργάνωση.
Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ
Το μεσημέρι της Παρασκευής ο κ. Κουμουτσάκος κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για τις βιαιοπραγίες σε βάρος του έξω από την Βουλή.
Ο κ. Κουμουτσάκος προσκόμισε και φωτογραφίες από την επίθεση σε βάρος του και έμεινε για λίγα λεπτά στο γραφείο του εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com