Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Παπουτσής, Δαμανάκη, Λαλιώτης και σια……

Οι Έλληνες είναι άξιοι της τύχης τους! Οι παραπάνω <<αγωνιστές>> του πολυτεχνείου, είναι αυτοί που διαχρονικά μέχρι σήμερα, κατέστρεψαν την πατρίδα μας. Ψάξτε λοιπόν  για να βεβαιωθείτε ότι, εκμεταλλεύτηκαν ένα φτιαχτό γεγονός, για να βολευτούν, αυτοί και οι όμοιοί τους, μέχρι τετάρτης γενεάς.
Ξυπνήστε επιτέλους και πρέπει κάποια στιγμή, να καταλάβουμε, τον εμπαιγμό των Ελλήνων, απ’ αυτό το πολιτικό μυθιστόρημα.
ΨΩΜΙ! ΠΑΙΔΕΙΑ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! …ήταν το σύνθημα των υποτιθέμενων αγωνιστών.
Ψωμί: Πλέον δεν υπάρχει! Το καταβρόχθισε όλο, η γενιά του πολυτεχνείου, με το βόλεμα των ημετέρων, τις μίζες και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στις Μ.Κ.Ο και τις offshore εταιρίες.
Παιδεία: Το ίδιο! Πρέπει, εάν θες να μορφωθείς ή να μορφώσεις τα παιδιά σου, να πληρώσεις αδρά, διότι αν τα αφήσεις στα χέρια του  Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων , τότε θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα της Ελληνικής παιδείας που (δεν) θα λάβουν.
Ελευθερία: Το χείριστο! Παρακολουθείσαι και παρακολουθούνται τα πάντα. Είτε βρίσκεσαι στην Ελλάδα, είτε στη Σοβιετική Ένωση του Στάλιν είναι ένα και το αυτό.
Πρωτίστως όμως ,διώκονται οι ιδέες και τα πιστεύω σου και έχει περιτράνως αποδειχθεί, με τις φυλακίσεις-διώξεις που υφίσταται η Χρυσή Αυγή.
Άρα ο μύθος του πολυτεχνείου και ο μύθος των συνθημάτων έχει καταρρεύσει προ πολλού. Κάνε μια αναδρομή στο παρελθόν και μία σύγκριση και θα μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματα μόνος σου.


































 https://elsynadinos.wordpress.com/2015/11/16/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B9%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com