Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Έχουμε «ληγμένα» πυρομαχικά αξίας …εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ;...


Μέσα στα τόσα που γίνονται στον χώρο της Εθνικής Άμυνας πέρασε σχετικά απαρατήρητη μια δήλωση του ΥΕΘΑ, Πάνου Καμμένου στην Βουλή πως η χώρα μας, προφανώς προ του κινδύνου να «βαρέσει κανόνι» για να βρει 300 εκ. ευρώ θα πουλήσει…και «ληγμένα» πυρομαχικά.
Όπως επί λέξη είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας: «Ήδη προχωρήσαμε στην πώληση ληγμένων ή προς λήξη μέσα στον χρόνο οπλικών προμηθειών, ιδίως πυρομαχικών. Αυτά τα χρήματα θα καλύψουν τις ανάγκες των 100.000.000 ευρώ αυτό τον χρόνο και των 200.000.000 ευρώ που απαιτούν οι θεσμοί για τα επόμενα χρόνια και δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ μείωση από τον προγραμματισμένο σχεδιασμό στον προϋπολογισμό μας».
Το ποιος αγοράζει, και γιατί, τα…«ληγμένα» πυρομαχικά είναι βέβαια ένα θέμα, ένα άλλο όμως, ίσως μεγαλύτερο είναι πως γίνεται την ώρα που γινόταν αγώνας δρόμου στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για να αποκτηθούν πυρομαχικά για τα υπερσύγχρονα γερμανικά άρματα και υποβρύχια της χώρας να «λήγουν» άλλα πυρομαχικά πολλών εκατομμυρίων. Ποιος και γιατί τα είχε πάρει όλα αυτά;












Κ.Α. – paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com