Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ--Στο δρόμο οι Απόστρατοι …Τους «έγραψαν παρατρεχάμενοι & Πολιτικοί» !...


Όταν  κάποιοι ζητούσαν την ψήφο τους έγλειφαν τώρα που είναι στην Κυβέρνηση άρχισαν ναί μεν αλλά και  ξέρεις ,από αυτά ,από τούτα και από εκείνα!
Τους χτύπαγαν στην πλάτη και  περίμεναν ότι οι παρατρεχάμενοι των Πολιτικών που το έπαιζαν και δήθεν συνδικαλιστές θα τους βοηθούσαν στα δίκαια αιτήματά τους !
Όμως ποιος από τους πολιτικούς τους υποδέχθηκε έξω από τη Βουλή να τους πει έστω εκείνο το έχετε δίκιο, αλλά και εμείς σας κοροϊδέψαμε ; Ουδείς
DSC_0148
Από εκείνους που φορώντας τις Στολές για κυριακάτικο περίπατο εμφανίστηκε κανείς να κρατήσει την Γαλανόλευκη στην Πορεία των Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ; Ουδείς !
DSC_0103

DSC_0169
Για να έχει αποτέλεσμα όμως η προσπάθεια των Αποστράτων και να δικαιωθούν πρέπει να καταλάβουν οτι η προσπάθεια πρέπει να είναι …ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ !
Όσοι απο τους Απόστρατους επέλεξαν τον καναπέ και τις Λέσχες και τα καφενεία είναι άξιοι της τύχης τους και πρέπει απο εδώ και πέρα να βγάλουν τον Σκασμό!
DSC_0313
hx
Να επισημάνουμε οτι ο ΥΕΘΑ Καμμένος απουσίαζε σε ΚΕΑΠ -32ΤΞΠΝ και ΤΑΞΑΣ …Μια κίνηση που για εμάς δεν έπρεπε να γίνει την συγκεκριμένη ημέρα ! …Δεν ήταν λίγοι και οι Απόστρατοι που στο πρόσωπο του ΥΕΘΑ είχαν εναποθέσει πολλές Ελπίδες και τον Στήριξαν !








http://espekm.gr/home/?p=11211






veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com