Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

“Τώρα…βγάλτε τα πέρα μόνοι σας!” – Η μια μετά την άλλη, οι Ευρωπαικές χώρες κλείνουν τα σύνορα τους και βάζουν στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ την Ελλάδα!!!


“Η Πολωνία δεν μπορεί να αποδεχθεί λαθρομετανάστες… και πρόσφυγες παρά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά από όσα συνέβησαν στο Παρίσι” δήλωσε ο μελλοντικός υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων της Πολωνίας Κόνραντ Σιμάνσκι.
Στη δήλωσή του στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα wPolityce.pl ο Σιμάνσκι είπε ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν συμφωνεί με τη δέσμευση που ανέλαβε η Πολωνία να δεχθεί το μερίδιό της στην επανατοποθέτηση μεταναστών και τώρα «στη σκιά των τραγικών ενεργειών στο Παρίσι δεν βλέπουμε τις πολιτικές πιθανότητες εφαρμογής (σ.σ. αυτού του σχεδίου)».
Ο Σιμάνσκι θα αναλάβει τα καθήκοντά του τη Δευτέρα ως μέλος της κυβέρνησης που σχηματίστηκε μετά τη νίκη του συντηρητικού και του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Νόμος και Δικαιοσύνη».
Εν ολίγοις οι Πολωνοί θα πράξουν το αυτονόητο, θα προστατέψουν τον εαυτό τους, αντίθετα με ότι κάναμε τόσα χρόνια εδώ στην Ελλάδα. Πρώτα “ασφαλίζει” κάποιος το σπίτι του, μετά όλα τ’άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com