Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Γιατί «φυλλορροεί» η συγκέντρωση των Στρατιωτικών; ...


Μια αρνητική εξέλιξη σημάδεψε σήμερα την προγραμματισμένη για την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενεργεία και εν αποστρατεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» μέσα από την έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική του έκδοση εδώ και μέρες με ρεπορτάζ του είχε αναφερθεί στις γκρίνιες που υπήρχαν για τα οργανωτικά ζητήματα της εν λόγω διαμαρτυρίας, μιας κινητοποίησης που γίνεται μετά απο πολύ καιρό αναμονής και ενώ ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με τους Στρατιωτικούς και τα Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας να κινδυνεύουν με ολοκληρωτική εξαθλίωση απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μόλις σήμερα μάλιστα το paraskhnio.gr μετέφερε και την αγωνία δραστήριων και μαχητικών Ενώσεων της Περιφέρειας (ΕΣΠΕΘ και ΕΣΠΕΚΜ) που ζητούσαν να μάθουν αν η μητρική Ένωση ΠΟΕΣ τους καλεί στην κινητοποίηση και το κυριότερο αν θα είναι μαι ένστολη κινητοποίηση, όπως είχε γίνει στο παρελθόν.
Πριν λίγη ώρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών επιρρίπτοντας ουσιαστικά ευθύνες στο Συντονιστικό για την ώρα της κινητοποίησης, παρότι και η ΠΟΕΣ συμμετέχει στο όργανο, και αφήνοντας ανοιχτό το αν θα απευθύνει χαιρετισμό απο το βήμα ανακοίνωσε πως :«την ερχόμενη Παρασκευή 20 Νοε 2015 και ώρα 15.00΄, φορείς αποστράτων διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα (πλ. Κλαυθμώνος). Λόγω του ακατάλληλου της ημέρας και ιδίως της ώρας, καθόσον το ωράριο εργασίας των εν ενεργεία στελεχών λήγει την ώρα της συγκέντρωσης (15.00΄), και παρά την έντονη βούληση των εν ενεργεία στελεχών να συμμετάσχουν, το ΔΣ της ΠΟΕΣ αποφάσισε να παρευρεθεί με αντιπροσωπεία του στην υπόψη συγκέντρωση, μαζί με όσους συναδέλφους δύνανται να παρευρεθούν, και να απευθύνει, εφόσον του δοθεί το βήμα, χαιρετισμό υποστήριξης και συμπαράστασης στη φυσική τους συνέχεια, τους εν αποστρατεία συναδέλφους μας, για τα δίκαια αιτήματά τους, δηλώνοντας απερίφραστα ενωμένοι και συνοδοιπόροι μαζί τους».
Η εξέλιξη αυτή όπως είναι σαφές αποτελεί μια εξαιρετικά δυσάρεστη τροπή και μένει να δούμε αν θα προκαλέσει αλλαγές στην ώρα προσέλευσης ή και αντιδράσεις απο τους υπόλοιπους μετέχοντες στο συντονιστικό.
K.A. -paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com