Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !!!


Η Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB) στις 15 Νοεμβρίου οργάνωσε ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για 50 μαθητές του μειονοτικού λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ. Στα πλαίσια του ταξιδιού υπήρξε επίσκεψη στην έκθεση βιβλίου TÜYAP στην Κωνσταντινούπολη.
Στα πλαίσια του προγράμματος της ημερήσιας αυτής επίσκεψης, τους μαθητές υποδέχτηκαν οι Ενέζ Σαλίχ και Αντνάν Τσακίρ, πρόεδρος και αντιπρόεδρος της νεολαίας του BTTDD, οι οποίοι τους πρόσφεραν πρωινό κοντά στο Τεκίνρταγ.
Η ομάδα των καλεσμένων επισκέφτηκε το πανεπιστήμιο Ναμίκ Κεμάλ στην Κωνσταντινούπολη, όπου συνοδεία αρμοδίων του Διεθνούς Γραφείου Φοιτητών επισκέφτηκαν τμήματα του πανεπιστημίου και ενημερώθηκαν σχετικά με αυτό.
Ακολούθως στα πλαίσια της επίσκεψης πήγαν μαζί με τον πρόεδρο Σαλίχ και τον αντιπρόεδρο Τσακίρ στην έκθεση βιβλίου TÜYAP. Εκεί φάνηκε ότι οι Δυτικοθρακιώτες μαθητές χάρηκαν καθώς επισκεπτόμενοι τα σταντ είχαν την ευκαιρία στα πλαίσια των ημερών υπογραφών, να γνωρίσουν συγγραφείς και να συζητήσουν μαζί τους.

12255754_10153976532419341_1913946599_o
¨ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ BTTDD ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ¨
Στον χώρο της έκθεσης βιβλίου συναντήθηκε με τους νέους και ο πρόεδρος του BTTDD (Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης) Νετσμεττίν Χουσείν ο οποίος απευθυνόμενος στους μαθητές είπε : ¨Οπουδήποτε εντός των συνόρων της Τουρκικής Δημοκρατίας δείτε πινακίδα του BTTDD, μην διστάσετε καθόλου, είναι το σπίτι σας , ανοίξτε την πόρτα και μπείτε μέσα. Να ξέρετε πως κάτω από αυτή την πινακίδα βρίσκονται ο πατέρας και η μητέρα σας, οι οποίοι σε κάθε θέμα θα κάνουν ότι μπορούνε για να σας βοηθήσουν.  Αισθάνομαι χαρά και περηφάνια υποδεχόμενος εσάς εδώ πέρα μαζί με την νεολαία του συλλόγου. Μακάρι τα επόμενα χρόνια και εσείς ως φοιτητές σε ένα πανεπιστήμιο εδώ να υποδεχτείτε ως αδερφοί και αδερφές τους αδερφούς σας που θα έρθουν μετά από εσάς εδώ.¨
Στην δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της GTGB Κοράι Χασάν είπε : ¨Καταρχήν ευχαριστώ εξ ονόματος σας τον πρόεδρο Νετσμεττίν και τον πρόεδρο της νεολαίας Ενέζ για αυτή την θερμή υποδοχή και φιλοξενία που μας έδειξαν. Να ξέρετε επίσης πως πραγματικά πως όπως είπε και ο κύριος Νετσμεττίν Χουσείν η πινακίδα του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης αποτελεί για εσάς την φωλιά σας, το σπίτι σας και το καταφύγιο σας. Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό¨
……………….
Στα πλαίσια του προγράμματος ο πρόεδρος της GTGB Koράι Χασάν συναντήθηκε με τον πρόεδρο του BTTDD Νετσμεττίν Χουσείν και αποφασίστηκε αυτού του είδους οι αμοιβαίες διοργανώσεις να συνεχιστούνε.


























 http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/989

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com