Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

¨ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ¨ !...


Ο ανταποκριτής του DHA συναντήθηκε στην τουρκμενική περιοχή της Συρίας με τον Τουρκμένο υποδιοικητή μεραρχίας Τσελίκ Αλπασλάν που δήλωσε πως ¨Και τους δύο πιλότους τους πυροβολήσαμε την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτο¨.
Μια ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων πήγαν μαζί με την ανθρωπιστική βοήθεια που στάλθηκε από την νομαρχία του Χατάι, ερεύνησαν την θερμή περιοχή και συναντήθηκαν με στρατιωτικούς των Τουρκμένων.  Επισκέφτηκαν την πόλη με σκηνές που έχει στηθεί εκεί και έφτασαν μέχρι την περιοχή  όπου οι Τουρκμένοι συγκρούονται με τις δυνάμεις του Άσαντ. Οι Τουρκμένοι που συνάντησαν έκαναν το σήμα της νίκης σχετικά με την κατάρριψη του αεροσκάφους και για την ανακατάληψη του όρους Τουρκμέν.
Εκεί συναντήθηκαν και με τον υποδιοικητή της 2ης μεραρχίας Τουρκμένων τον Αλπασλάν Τσελίκ, ο οποίος σχολίασε τις εξελίξεις. Ο Αλπασλάν Τσελίκ είπε πως οι ίδιοι σκότωσαν τους πιλότους πυροβολώντας τους την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτο και είπε : ¨Βρήκαμε τους Ρώσους πιλότους νεκρούς. Σκοτώθηκαν από πυρά που δέχτηκαν την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτο. Τα πτώματα τους μεταφέρονται τώρα από το απέναντι βουνό προς τα εδώ. Οι ταυτότητες τους θα είναι πάνω τους. ¨
………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com