Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Έκαναν μουσουλμανική τελετή στο ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!


Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η φιλοκυβερνητική ισλαμική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak και όπως αναφέρει και ο Νίκος Χειλαδάκης, μέσα στον ιερό χώρο της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης τελείται απροκάλυπτα μουσουλμανική τελετή.
Εδώ και τρία περίπου χρόνια έχει αρχίσει στην Τουρκία μια έντονη εκστρατεία να μετατραπεί η Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης σε μουσουλμανικό τέμενος, παρά του ότι από το 1935 επίσημα είναι μουσείο, ανοιχτό σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο
Η νέα αυτή τουρκική πρόσκληση λίγες μόλις μέρες μετά τον εκλογικό θρίαμβο του Ερντογάν και το γεγονός ότι προβάλλεται από την πιο φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, σημαίνει πολλά.
Σημαίνει ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν νιώθει πανίσχυρος, βλέπει ότι η Ελλάδα λόγω της πενταετούς εξαθλίωσης από τα Μνημόνια δεν μπορεί να αντιδράσει και δεν θα διστάσει να προχωρήσει ακόμα και στην επίσημη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, κάτι που άλλωστε το έχει υποσχεθεί στους οπαδούς του.
Η γνωστοποίηση διεθνώς από την πιο φιλοκυβερνητική εφημερίδα σημαίνει ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και ο Ρ.Τ.Ερντογάν ετοιμάζεται να εκπληρώσει την υπόσχεσή του.
Το ελληνικό ΥΠΕΞ πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com