Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

"Χιονοστιβάδα" οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον Πάνο Λάμπρου!...


Η μία αποκάλυψη μετά την άλλη για τον Πάνο Λάμπρου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και σύμβουλο του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος φέρεται να κατονομάστηκε από τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση ως ένα από τα πρόσωπα που έχει σχέση με τρομοκράτες.
Κατά πληροφορίες, ο κ. Πανούσης παρέδωσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη απομαγνηματοφωνημένες συνομιλίες μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» με πολιτικά πρόσωπα προερχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πληροφορίες φέρουν τον Πάνο Λάμπρου ως ένα από τα πρόσωπα που κατονόμασε ο Γιάννης Πανούσης.
Το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος διέψευσε τις πληροφορίες ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συζητούσαν με κρατούμενους, συνομιλώντας ακόμη και για τα προωθούμενα νομοθετήματα του υπουργείου. Ο κ. Παασκευόπουλος υπογράμμισε μάλιστα πως ο Πάνος Λάμπρου δεν είναι πλέον μετακλητός υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης. Αυτά το πρωί της Τρίτης.
 Οταν αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Λάμπρου συνόδευσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 2 Νοεμβρίου στις φυλακές Διαβατών με έξοδα τα οποία πλήρωσε το ελληνικό κράτος, ο κ. Παρασκευόπουλος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο Πάνος Λάμπρου συνεργάζεται με το υπουργείο Δικαιοσύνης… αμισθί.
Δυστυχώς για τον ίδιο τον υπουργό Δικαιοσύνης, τα ντοκουμέντα διαψεύδουν την άποψή του ότι πλέον δεν υπάρχει οργανική-υπαλληλική σχέση του υπουργείου Δικαιοσύνης με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Λάμπρου.
Το έγγραφο αυτό αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 30 Οκτωβρίου.
eggrafo1
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Κοσμάτος εγκρίνει «τη μετάβαση του Παναγιώτη Λάμπρου του Κωνσταντίνου, από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, σιδηροδρομικώς, με ημερομηνία αναχώρησης την 1-11-2015 και επιστροφής την 3-11-2015, για υπηρεσιακούς λόγους». Για ποιο λόγο μετέβη ο κ. Λάμπρου στη Θεσσαλονίκη με έξοδα του ελληνικού κράτους; Διότι το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευε τον κ. Τσίπρα που στις 2 Νοεμβρίου εγκαινίασε μονάδα του ΚΕΘΕΑ μέσα στις φυλακές Διαβατών. «Ήμασταν μαζί» είπε την Τρίτη ο ίδιος ο Πάνος Λάμπρου σε ραδιοφωνική συνέντευξή του «στο κόκκινο».
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, «η προκαλούμενη δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Κρατικού Προϋπολογισμού…». Αν μη τι άλλο, για να επιβαρύνεται το υπουργείο Δικαιοσύνης με την δαπάνη μετάβασης ενός προσώπου από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, προφανώς το πρόσωπο αυτό έχει σχέση με το υπουργείο.
Το έγγραφο που αποδεικνύει την έμμισθη σχέση Λάμπρου με το υπ.Δικαιοσύνης
eggrafo2eggrafo3
Στο έγγραφο αυτό, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος υπογράφει την συμπερίληψη του Παναγιώτη Λάμπρου του Κωνσταντίνου σε ειδική Ομάδα Εργασίας για την αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και απεξάρτησης στους κρατούμενους. Οπως αναφέρεται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από 23 Ιουλίου του 2015, ο κ. Λάμπρου είναι μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Με απλά λόγια, ο κ. Παρασκευόπουλος είναι έκθετος όταν ισχυρίζεται ότι ο κ. Λάμπρου δεν είναι πλέον σύμβουλος του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο Πάνος Λάμπρου παραμένει μέχρι και σήμερα μετακλητός υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης. Μάλιστα, ο κ. Λάμπρου είναι από τα πλέον υψηλόβαθμα στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς είναι ένα από τα 17 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, της οποίας προϊσταται ο Αλέξης Τσίπρας. Η Πολιτική Γραμματεία είναι το κεντρικό καθοδηγητικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Λάμπρου αναφέρεται 8ος στη σειρά σε μια λίστα 17 προσώπων στην οποία εκτός του κ. Τσίπρα περιλαμβάνεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιάννης Δραγασάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com