Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΙΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ...Χ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΝΥΝ) ΚΑΤΑ Π.ΒΟΓΙΑΤΖΗ (ΤΕΩΣ) !...

Σ.Σ:ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΝΑΛ/LESVOSHOP;;;

"Ο Πούτιν κλείνει την Τουρκική πρεσβεία στη Μόσχα και καλεί να αποχωρήσουν όλοι εντός 24 ωρών! Και ο Αθανασίου θέλει τον Παπαμίκο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, καληνύχτα!", έγραψε χθες το απόγευμα στο προφίλ του στο facebook ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Παύλος Βογιατζής και η ανάρτησή του δεν έμεινε... αναπάντητη από τον νυν βουλευτή του κόμματος στη Λέσβο, Χαράλαμπο Αθανασίου. Ο οποίος με ανακοίνωσή του σήμερα, χαρακτηρίζει ως... ατυχή την δήλωση του κ. Βογιατζή: "Αν και κατά κανόνα δε σχολιάζω δηλώσεις άλλων, πλην όμως, λόγω και της επικαιρότητας και για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, είμαι υποχρεωμένος να τονίσω ότι οι χθεσινές δηλώσεις μου απηχούν τις διατάξεις του καταστατικού του κόμματός μας, ότι δηλαδή ο κ Μεϊμαράκης, ως μεταβατικός Πρόεδρος της ΝΔ, δεν μπορούσε ο ίδιος να ορίσει αντιπρόεδρο ή άλλον μεταβατικό Πρόεδρο.
Οι δηλώσεις μου συνέβαλαν στην από εδώ και πέρα ομαλή λειτουργία της όλης εκλογικής διαδικασίας. Το αναρτηθέν σχόλιο του κ. Βογιατζή στο προφίλ του, ήταν ατυχές και θέλω να πιστεύω ότι γράφτηκε λόγω μη κατανόησης εκ μέρους του των δηλώσεών μου, αλλά και της ελλιπούς γνώσης του καταστατικού του κόμματός μας".
 Έτσι για να μη λέμε και εδώ στη Λέσβο ότι δεν τσακώνονται οι δικοί μας εκπρόσωποι της ιστορικής παράταξης. Δεν το έχουν μονοπώλιο οι κ.κ. Μεϊμαράκης, Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης!
























 http://emprosnet.gr/article/78653-athanasioy-vs-vogiatzis-sto-facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com