Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η «ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΟ… ΚΑΡΟ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ...


Γράφει ο Αντίοχος
Ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη οι εναπομείναντες "βρυκόλακες" του μπολσεβικισμού (για να υπηρετούν –ως παρακρατικοί- τα αστικά κράτη…) είναι σχετικά προσεκτικοί και αποφεύγουν να προκαλούν με θετικά σχόλια για τα πιο φονικά και απαίσια σύμβολα της μπολσεβικοκρατίας (που ψόφησε οριστικά και αμετάκλητα το 1989), οι εγχώριοι είναι θρασύτατοι και δε διστάζουν να υπερασπιστούν τα πάντα. Ακόμα και το Τείχος του Αίσχους!
Έτσι, στις μπολσεβίκικες ιστοσελίδες, δημοσιεύθηκε άρθρο υπό τον τίτλο «Το Τείχος του Βερολίνου και τα ψέματα των ιμπεριαλιστών», κάποιου που υπογράφει ως «υποψήφιος Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας» – φανταστείτε τι θα μάθουν τα κακόμοιρα τα παιδάκια μας έτσι και γίνει διδάκτωρ! Πάρτε μια γεύση από το παραλήρημα των τελειωμένων μπολσεβίκων:
«Η 9η Νοέμβρη αποτελεί ημερομηνία-ορόσημο για όσους έχουν αναγάγει την αντικομμουνιστική προπαγάνδα σε επάγγελμα. Πρόκειται για τη μέρα εκείνη που, το 1989, ξεκίνησε η καταστροφή του λεγόμενου «Τείχους του Βερολίνου». Έκτοτε, κάθε χρόνο παρακολουθούμε φιέστες, μικρότερες ή μεγαλύτερες, της επετείου για την πτώση του Τείχους και την παλινόρθωση του καπιταλισμού στη Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας (ΛΔΓ). Στις φιέστες αυτές οι νικητές του Ψυχρού Πολέμου επιστρατεύουν όλη τους την αντικομμουνιστική φαντασία προκειμένου να γιορτάσουν το «μεγάλο γεγονός» – το 2014, στην 25η επέτειο, επίσημος προσκεκλημένος ήταν η θλιβερή μαριονέτα του διεθνούς ιμπεριαλισμού που ακούει στο όνομα Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Εδώ και 26 χρόνια, στο πλαίσιο της κατασυκοφάντησης του σοσιαλισμού που γνωρίσαμε, η αστική ιστοριογραφία, τα αστικά μέσα ενημέρωσης αλλά και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι οπορτουνιστές επιδίδονται σε μπαράζ διαστρεβλώσεων αναφορικά με την ιστορία του Τείχους. Συκοφαντούν σκόπιμα τη Λ.Δ. της Γερμανίας, τις κατακτήσεις της οικοδόμησης του σοσιαλισμού…».
Βεβαίως, δεν έχει νόημα να απαντάμε σε νοσταλγούς του Τείχους του Αίσχους –τους έχουν απαντήσει καταλλήλως οι λαοί τα τελευταία 25 χρόνια- αλλά θα απαντήσουμε –με δύο εικόνες, μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Φωτογραφία 1η: Ώστε «θλιβερή μαριονέτα του διεθνούς ιμπεριαλισμού» ο Γκορμπατσώφ, σύντροφε; Και η συντρόφισσα Αλέκα τι δουλειά έχει να χαριεντίζεται με μια «θλιβερή μαριονέτα του διεθνούς ιμπεριαλισμού»; Μήπως είναι κι αυτή μία από τα ίδια; Ή μήπως, είσαστε όλοι σας μία από τα ίδια;
τθξνβγ
Φωτογραφία 2η: Ιδού οι… «κατακτήσεις της οικοδόμησης του σοσιαλισμού»: το κάρο του μπολσεβικισμού, εν έτει 1987, στην Ανατολική Γερμανία!
autokinito_tou_sosialismou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com