Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Αστυνομικός: “Συλλάβαμε άλλους από εκείνους που μας είπαν” !!!


Συνεχίζεται η παρωδία...

Με την κατάθεσή του αστυνομικού Κ. Κωτσοβού συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Από την κατάθεση του αστυνομικού, αναδείχθηκαν τα όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας του Π. Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά. Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την κατάθεση του κ. Κωτσοβού εκείνο το βράδυ, το κέντρο, άλλα άτομα ζήτησε από τους αστυνομικούς να συλλάβουν και άλλα εκείνοι προσήγαγαν τελικά.
Ο μάρτυρας, ο οποίος επέβαινε σε περιπολικό το οποίο έφτασε στον τόπο του εγκλήματος αφού είχε δολοφονηθεί ο 34χρονος μουσικός, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η εντολή που τους είχε διαβιβάσει το κέντρο ήταν να αναζητήσουν υπόπτους.
Μάρτυρας: Αναζητούσαμε άτομα με μαύρα ρούχα που ήταν πολλοί μαζί, ενός συγκεκριμένου χώρου, σύμφωνα με την εντολή που είχαμε.
Πρόεδρος: Βρήκατε κάποιους;
Μάρτυρας: Με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όχι, αλλά βρήκαμε κάποιους άλλους. Η αρχική ενημέρωση ήταν ότι επρόκειτο πιθανόν για συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων.
Πρόεδρος: Πρώτη φορά το λέτε αυτό.

Ο μάρτυρας απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση της προέδρου είπε στο δικαστήριο: «Δεν μπορούμε να μπούμε σε 60 άτομα μόνοι μας. Αν για παράδειγμα στην συμπλοκή ήταν 40 άτομα, στην αρχή θα παρατηρήσουμε και θα περιμέναμε να γίνουμε τουλάχιστον 10 άτομα».
Στη συνέχεια ο μάρτυρας δέχθηκε ερωτήσεις από την Πολιτική Αγωγή.
Πολιτική αγωγή: Τι είδατε τελικά όταν φτάσατε; Ομάδες ΔΙΑΣ ήταν εκεί;
Μάρτυρας: Πρέπει να υπήρχαν, δεν θυμάμαι.
Πρόεδρος: Τα πρέπει και μάλλον αφήστε τα, αν θυμάστε κάτι πείτε το.
Πολιτική Αγωγή: Παρά την παρουσία τόσων αστυνομικών δεν συνελήφθη κανείς. Γιατί; Όλοι ήσαστε στο χώρο της δολοφονίας του Φύσσα;
Μάρτυρας: Δεν ξέρω.
Πολιτική Αγωγή: Γιατί προσαγάγατε άσχετα από την Χρυσή Αυγή άτομα, κι όχι όπως σας έλεγε το σήμα σας;
Πρόεδρος: Έχει δώσει διάφορες εκδοχές στις καταθέσεις του.
Μάρτυρας: Δεν βρήκαμε άτομα με τα χαρακτηριστικά που μας δώσανε.
Πολιτική Αγωγή: Αυτοί που πιάσατε ήταν εντελώς άσχετοι.
Μάρτυρας: Ναι… Δεν ξέραμε ποιου χώρου ήτανε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com