Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ--"Πολεμικοί" σχηματισμοί στον Πατραϊκό από Νατοϊκά πλοία ...


Τουλάχιστον 10 πολεμικά πλοία κινούνται από χθες στον Πατραϊκό, ενώ αρκετά έχουν δέσει στο λιμάνι της Πάτρας. Αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν σενάρια στο μυαλό τους, ενώ κάποιοι συσχέτιζαν την παρουσία των πλοίων με την ένταση στις σχέσεις Τουρκίας Ρωσίας, το τελευταίο διάστημα. Αυτό που συμβαίνει ωστόσο είναι απολύτως ειρηνικό και προγραμματισμένο. Πρόκειται για την ετήσια άσκηση "ΑΡΙΑΔΝΗ".


Το thebest.gr επικοινώνησε με τους αρμόδιους και έμαθε περισσότερα στοιχεία για την άσκηση. Στον Πατραϊκό κινούνται αυτή την ώρα, ένα τουρκικο ναρκοθηρευτικό, ένα Ισπανικό πλοίο, ένα Γαλλικό, ένα Γερμανικό, και το κεντρικό αντιτορπιλικό με Τούρκο διοικητή, όπου επιβλέπει και οργανώνει την άσκηση.


Συνεχίζονται οι συνεκπαιδεύσεις και κοινές ασκήσεις των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με μονάδες του ΝΑΤΟ, η συμμετοχή τους σε μάχιμους ΝΑΤΟικούς σχηματισμούς.Το ΓΕΝ έχει ανακοινώσει ότι τον Νοέμβριο διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου και Πατραϊκού η πολυεθνική άσκηση ναρκοπολέμου «ΑΡΙΑΔΝΗ 2015», που διοργανώνεται από το Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) σε ετήσια βάση.


 Γιάννης Πομώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com