Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

“Θα ανεχτείτε και τις παρακολουθήσεις των Γερμανών στην Ελληνική Πρεσβεία;” ...


Με τρεις διαδοχικές αναρτήσεις της στο twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε θέση… στην πολιτική αντιπαράθεση που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες μετά τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης, και διατυπώνει δυο ερωτήματα.
Στην πρώτη ανάρτηση παίρνει θέση για τη μήνυση που υπέβαλαν οι Νίκος Τόσκας και Νίκος Παρασκευόπουλος: «Μήνυση Υπουργών κατά πρ. Υπουργού Πανούση που κάλυπταν μέχρι παρεξηγήσεως οι @atsipras κ Βούτσης. Θα κληθούν οι τελευταίοι ως μάρτυρες;»
Στη δεύτερη ανάρτησή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου διερωτάται εάν: «Η Επ. Θεσμών κ Διαφάνειας θα ερευνήσει τι χρήση παρακολουθήσεων έγινε απ’ το Μέγαρο Μαξίμου; Θα καλέσει τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη;»,
ενώ στην τρίτη και τελευταία διαδοχική ανάρτηση αναφέρεται σε γερμανικό δημοσίευμα περί παρακολουθήσεων από τις μυστικές υπηρεσίες του Βερολίνου της ελληνικής πρεσβείας: «Για τις παρακολουθήσεις σε βάρος της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο θα κατατεθεί επίσης μηνυτήρια αναφορά; Ή αυτές είναι ανεκτές;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com