Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ...


Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαδήλωσαν σήμερα στο πλευρό των Ελλήνων Ποντίων ενάντια στην ανθελληνική κυβερνητική πολιτική. Η θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι συγκεντρωμένοι ενόχλησε τα ανδρείκελα του μνημονιακού τόξου.
Ένας νέος κύκλος λάσπης και συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύθηκε από όλο το βρώμικο κύκλωμα κομμάτων και καναλιών. Η αφορμή δόθηκε από την επίθεση κατά Κουμουτσάκου, με την οποία η Χρυσή Αυγή δεν είχε καμία απολύτως σχέση και από την πρώτη στιγμή καταδίκασε.
Έτσι, τα φώτα της επικαιρότητας έφυγαν από το ανθελληνικό παραλήρημα του Φίλη και τη μνημονιακή λαίλαπα και στοχοποίησαν για χιλιοστή φορά την Χρυσή Αυγή, την μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας.
Όσα ψέμματα όμως και να πουν, όση λάσπη και να ρίξουν στο Εθνικιστικό Κίνημα, όσες "χρυσαυγειάδες" και να στήσουν τα κανάλια της διαπλοκής, θα είμαστε πάντα πρωτοπόροι στον Αγώνα για μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com