Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Πανούσης: «Ούτε από δικαστές, ούτε από εμένα έγιναν οι διαρροές» ...


Κατά την έξοδό του υποστήριξε ότι οι διαρροές των συνομιλιών δεν έγιναν ούτε από τον ίδιο αλλά ούτε από δικαστές, ενώ τόνισε πως η εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη ενισχύθηκε
Πέντε ώρες διήρκεσε η κατάθεση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Δασούλα, και θα συνεχιστεί αύριο το μεσημέρι στις 2.30.

Ο κ. Πανούσης κατά την παραμονή του στο γραφείο του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, περιέγραψε τα δυο περιστατικά τα οποία απείλησαν τη ζωή του, τη βομβιστική επίθεση που δέχτηκε το 2009 και τον προπηλακισμό του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατά την αυριανή του επίσκεψη στον Άρεια Πάγο θα προσκομίσει έγγραφα και θα υποδείξει μάρτυρες, οι οποίοι θα κληθούν να καταθέσουν. Εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου, ο κ. Πανούσης δήλωσε: «Η εισαγγελία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Η εμπιστοσύνη που έχω στην ελληνική δικαιοσύνη ενισχύθηκε. Εκ παραδρομής και εν τη ρύμη του λόγου μου είχα πει ότι οι διαρροές απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών είχαν γίνει από τη γραμματεία του δικαστηρίου. Δεν είναι έτσι. Ούτε από δικαστές, ούτε από εμένα έγιναν οι διαρροές.»

Κλείνοντας, ο κ. Πανούσης επεσήμανε: «Οι δικαστές τιμούν τη δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com