Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Εκλογές ΝΔ – Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: Παραιτήσεις εδώ και τώρα--Τρίζουν τα θεμέλια του κόμματος !!!


“Καρφιά” προς τους υπεύθυνους του φιάσκου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης και ζητά την παραίτησή τους. Όπως αναφέρει, μάλιστα, σε δήλωσή του, ο ίδιος είχε επισημάνει “σωρεία προβλημάτων που διαφαίνονταν (πρακτικά συνεδριάσεων) αλλά δεν δημιούργησα θέμα για το καλό της παράταξης”.
“Ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη (γιατί δεν ξέρω αν οι υπεύθυνοι αυτού του φιάσκου έχουν το θάρρος να το πράξουν) από τον κόσμο της ΝΔ τους οποίους για ακόμη μια φορά πληγώσαμε. Εδώ και καιρό, έχω επισημάνει στην ΚΕΦΕ την σωρεία προβλημάτων που διαφαίνονταν (πρακτικά συνεδριάσεων) αλλά δεν δημιούργησα θέμα για το καλό της παράταξης. Μετά την αποχώρησή μου από την χθεσινή και σημερινή ΚΕΦΕ λόγω του διαφαινόμενου και εν τέλει φιάσκου της διαδικασίας επισημαίνω το εξής: πρέπει άμεσα να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι και να ξεκινήσει από αύριο το πρωί η ανασυγκρότηση της μεγάλης παράταξης γιατί αυτό έχει ανάγκη η πατρίδα”, αναφέρει στη δήλωσή του ο Σάκης Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com