Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ BOYΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...

O YΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ Ν.ΤΟΣΚΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΔΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ;;;

 Επεισόδια προκλήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας  στο συλλαλητήριο των Ποντίων που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το seleo.gr, ανάμεσα σε αυτούς που δέχθηκαν το μένος ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, καθώς και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας οι οποίοι με μπουνιές και κλωτσιές αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από το άγαλμα Βενιζέλου. Η αστυνομία επενέβη για να περιορίσει τα επεισόδια, ενώ αυτή την ώρα έχει κλείσει η Εγνατία, με την πορεία να βρίσκεται σε εξέλιξη.
 Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο της Θεσσαλονίκης
Με αφορμή ένα μεμονωμένο ατυχές περιστατικό αναρωτιόμαστε αν τα κανάλια και τα κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου” θα επιδείξουν ανάλογη ευαισθησία και θα εκδώσουν ανακοινώσεις καταδίκης, όπως κάνουν ασταμάτητα τα τελευταία 24ωρα κατά της Χρυσής Αυγής.
                           
xrisi-aygi3xrisi-aygi3
xrisi-aygi4
                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com