Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ--H Γαλλία ζητά στοιχεία από την Ελλάδα για δύο υπόπτους!...


Σε διαρκή σύσκεψη και εγρήγορση βρίσκονται από το πρωί τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, παρακολουθώντας απο στενά τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, μετά απο τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία, ενώ μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε η λήψη “απαραίτητων επιπλέον μέτρων ασφαλείας”.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι ελληνικές αρχές είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες άλλων ξένων χωρών, σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών και ήδη έχουν αναλάβει δράση σε ότι αφορά την ανταλλαγή πληροφορίων και την περαιτέρω έρευνα για άτομα που ενδεχομένως να έχουν σχέσεις με τζιχαντιστές.
Στοιχεία απο την Ελλάδα ζητά η Γαλλία
Ειδικότερα, από τις γαλλικές υπηρεσίες έχει ζητηθεί από τις ελληνικές αρχές να ελέγξουν αν έχουν περάσει από την χώρα μας δύο συγκεκριμένα άτομα, που τους απασχολούν στο πλαίσιο των ερευνών για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Ταυτόχρονα έχουν δοθεί εντολές να ενταθεί η επιτήρηση χώρων και υπόπτων ατόμων στην Ελλάδα, ενώ για όλες τις ενέργειες, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Διονύσης Τσακνάκης και ο Διοοικήτής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης, ενημερώνουν συνεχώς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον Πρωθυπουργό.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στέλεχος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να προκαλεί ανησυχία για κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ελλάδα, αλλά οι Αρχές είναι σε στενή επαφή με τις άλλες χώρες και παραμένουν σε επαγρύπνηση για κάθε ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com