Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΟΠΛΗΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ISIS:" Χάκαρε " 54.000 λογαριασμούς στο Twitter – Στη φόρα τα τηλέφωνα αξιωματούχων του FBI και της CIA!


Το λεγόμενο κυβερνο-χαλιφάτο του ISIS "χάκαρε" τουλάχιστον 54.000 λογαριασμούς Twitter, σε αντίποινα για την επίθεση με drone που στοίχισε τη ζωή σε βρετανό εξτρεμιστή.
Το υλικό μαζί με passwords και τηλεφωνικά νούμερα υψηλόβαθμων αξιωματούχων της CIA και του FBIπόσταραν κατόπιν στο Διαδίκτυο, την περασμένη Κυριακή -αλλά έγινε γνωστό τώρα- όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Daily Mail.
Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα μια ομάδα, που ονομάζεται Cyber Caliphate, και δημιουργήθηκε από τον Τζουνέιντ Χουσείν από το Μπέρμιγχαμ, κάλεσε τους «ακολούθους» της στο Ίντερνετ να διαδώσουν την προπαγάνδα του ISIS.
is2
Τα περισσότερα από τα θύματα της διαρροής φαίνεται να έχουν έδρα την Σαουδική Αραβία, και ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς είναι Βρετανοί.
H χήρα του Χουσείν, ο οποίος σκοτώθηκε σε κοινή επιχείρηση βρετανών αμερικανών με drone τον Αύγουστο, η επονομαζόμενη «MrsTerror», περιλαμβάνεται στην λίστα με τους πιο επικίνδυνους υπεύθυνους στρατολόγησης για το Ισλαμικό Κράτος.
Από το θάνατο του Χουσείν και μετά το κυβερνοχαλιφάτο, που είχε πάρει τον Ιανουάριο υπό τον έλεγχο του τον λογαριασμό στο Twitter του Πενταγώνου, έχει κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ.
Όλα αυτά μέχρι το βράδυ της περασμένης Κυριακής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com