Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ “REFUSEES WELCOME” ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ… ΛΥΠΗΤΕΡΗ !...

Γράφει ο Αντίοχος
Την πολιτική της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων (προσοχή στο δεύτερο συνθετικό, γιατί κάποτε τάιζε τον κόσμο που τον ψήφισε με παραμύθια για… «κόκκινες γραμμές») στο μέγα θέμα της πλημμυρίδας των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών, περιέγραψε υπερηφάνως με μια φράση ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, ονόματι Ιωάννης Μπασκόζος, σε διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας: «Προτιμήσαμε την υποδοχή, όχι την απώθηση προσφύγων».
Πέρα από τα περί της… υποδοχής (“Refusees Welcome”), ο κυβερνητικός παράγων υπερασπίστηκε το «δικαίωμα» των απρόσκλητων στην δημόσια υγεία, που την πληρώνουν από το υστέρημά τους τα κοροϊδάκια, οι Έλληνες (και παρότι πληρώνουν, δημόσια υγεία δεν έχουν…): «Η μεταρρύθμιση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας με βασικό άξονα την καθολική και ισότιμη πρόσβαση όλου του πληθυσμού στις δομές υγείας αποτελεί δικαίωμα και των προσφύγων που φθάνουν στην Ελλάδα».
Ολοκληρώνοντας δε, βεβαίωσε τους παρισταμένους ότι οι Τσιπροκαμμένοι δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν πολιτική μέχρι που να καταστήσουν τους Έλληνες μειονότητα στον τόπο τους: «Στον τομέα της υγείας, όπως και σε όλους τους άλλους τομείς του προσφυγικού ζητήματος, η Ευρωπαϊκή ιδέα θα δοκιμαστεί και, είτε οι Ευρωπαϊκές χώρες θα οδηγηθούν στην κατεύθυνση του ουμανισμού, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας ή θα επικρατήσουν οι λογικές της περιχαράκωσης των κλειστών συνόρων και της ξενοφοβίας. Για εμάς είναι φανερό πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com