Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

2 πλοία με πυραύλους κρουζ προστέθηκαν στον στόλο της Μαύρης Θάλασσας έτοιμα για επιχειρησιακές αποστολές ...

Η Ρωσία χρησιμοποίησε πυραύλους « Kalibr » για να πλήξει θέσεις της Daech στη Συρία από την Κασπία Θάλασσα και τη Μεσόγειο.Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας εξοπλίστηκε με 2 πολεμικά πλοία επανδρωμένα με πυραύλους κρουζ « Kalibr-NK » αναταγωνιστές των αμερικανικών Tomahawk ανακοίνωσε το Σάββατο από τη Σεβαστούπολη της Κριμαίας ο διοικητής στόλου Alexandre Vitko. »Τα πλοία ως τώρα δεν πραγματοποιούσαν παρά αποστολές τακτικέςΤώρα τα πλοία αυτού του επιπέδου θα πραγματοποιήσουν αποστολές επιχειρησιακές.

Τα πλοία αυτής της κατηγορίας που ήδη απέδειξαν τις επιδόσεις τους στην Κασπία Θάλασσα θα επανδρώσουν επίσης το στόλο στη Μαύρη Θάλασσα « , ανέφερε ο ναύαρχος Vitko, κατά την τελετή εγκαινίων της επιχειρησιακής υπηρεσίας των πλοίων με πυραύλους « Zeleny Dol » και  « Serpoukhov » του σχεδιασμού 21.631.Ο πύραυλος κρουζ υψηλής ακρίβειας « Kalibr-NK », είναι προορισμένος για πλοία επιφανείας.Διαθέτει βεληνεκές τουλάχιστον 2.600 km για επίγειους στόχους και ως 350 km,για ναυτικούς στόχους.IRIB 12/12/15



To Σάββατο 12 Δεκεμβρίου κατά την τελετή ύψωσης της σημαίας του Αγίου Ανδρέα ο διοικητής του στόλου της Μαύρης Θάλασσας ναύαρχος Alexander Vitko αναφέρει κατά την ένταξη των πλοίων που φέρουν πυραύλους κρουζ στο στόλο του: »Τα νέα πλοία έρχονται σε εμάς για 2 χρόνια…οι ικανότητές τους μάχης αποδείχθηκαν στην Κασπία.Αναγνωρίζουμε τη συμβολή του ναυπηγείου Zelenodolsk για την κατασκευή αυτών των πλοίων ».Τα « Zeleny Dol » και  « Serpoukhov »« σχέδιο 21631 είναι το 4ο και το 5ο της σειράς αυτών των πλοίων « Buyan-M » που είναι μια βελτιωμένη εκδοχή του σχεδιασμού 21630. Χρησιμοποιήθηκαν για χτυπήματα κατά της Ράκα από Κασπία.Τα 3 πρώτα πλοία αυτής της σειράς είναι τα  «Sviyazhsk », « Ouglitch » και  « Μεγάλο  Ustyug »στην Κασπία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com