Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: Δείτε τι παρέλαβε ο στρατός της το 2015 ...


Με τελευταίας τεχνολογίας οπλικά συστήματα έχει εξοπλιστεί ο Ρωσικός στρατός. Οι αριθμοί για την ενίσχυσή του το 2015 προκαλούν ίλιγγο.
Είναι γεγονός πως το 2015 οι ρωσικές Ενοπλες Δυνάμεις συνέχισαν να εξοπλίζονται με νέα μέσα και να εκσυγχρονίζουν τα όπλα που ήδη διέθεταν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το rbth.com και η Σύγχρονη Ρωσία, τα στοιχεία είναι ενδεικτικά της εξέλιξης της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας, η οποία έχει καταφέρει να εκτοξεύσει το ποσοστό σύγχρονων όπλων και άλλων μέσων στο ρωσικό στρατό κατά 47%.
Στο γράφημα της RBTH  φαίνεται ποια όπλα απέκτησε ο ρωσικός στρατός το 2015.
Όσον αφορά στις αεροδιαστημικές δυνάμεις, αποκτήθηκαν 113 αεροσκάφη, 39 ελικόπτερα, 117 σταθμοί ραντάρ και 5 στρατιωτικοί δορυφόροι, ένας πύραυλος S-400, ένας πύραυλος S-100 και 600 αντιαεροπορικά βλήματα.
Ο στρατός ξηράς ενισχύθηκε με 2000 οχήματα, 437 τεθωρακισμένα, 10.000 φορητά όπλα, 4 σταθμούς ηλεκτρονικού πολέμου, 32 τακτικά βαλλιστικά βλήματα θεάτρου επιχειρήσεων και 1 τακτικό βαλλιστικό πυραυλικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com